0 varer i din kurv
Menu

Tudkopper og krus

Små buttede hænder kan godt holde tudkoppen selv!
De første skridt til selvstændighed starter, når den lille rebel selv kan håndtere sin tudkop. Når de små buttede fingre kan få fat om de lette og åbne håndtag, og føre drikkekoppen op til munden uden at spilde. Mor og far bliver glade, når det foregår drypfrit. Find lige den tudkop eller det børnekrus, der passer til din families behov. 

-14,99 %
-14,99 %
-14,99 %
-14,99 %
-14,99 %
-14,99 %
-14,99 %
-14,99 %
-14,99 %
-14,99 %
-14,99 %
-14,99 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt -14,99 %
Udsolgt -14,99 %

« 1

Tudkopper og krus

En tudkop der er god at drikke af - et drikkekrus der er pænt at se på. Praktisk for mor og barn på én gang. Kriterierne er mange for en god tudkop eller et praktisk drikkekrus til babyer. I en travl hverdag er spildfrie tudkopper et sikkert hit. Hvis dit barn tipper sin spildfrie tudkop over eller taber den i bilen, vil der ikke ryge væske ud. Dette gør hverdagen med små børn meget nemmere. Skal tudkoppen med i tasken, er en spildfri tudkop også et must eller en tudkop med låg. 

Dit barn vil elske vores tudkopper og krus fra Babadut.dk. Hvad enten det er et klassisk udformet krus, med integreret sugerør eller med en blød og ergonomisk korrekt drikketud.

De smarte drikkekopper og krus fås i et farverigt og indbydende design med hank, så dit barn let kan gribe til. Vores sortiment byder på flotte, praktiske og ergonomiske løsninger på tudkopper og drikkekrus. 

Den gode fortælling på tudkopper og krus til børn

Skab den bedste hygge med den gode fortælling. Vælg for eksempel vore flotte tudkopper og krus med de kendte motiver fra Mumitroldene. Fortæl en historie om Mumitrolden, Lille My og Snorkfrøkenen, imens I peger på motiverne på dit barns spisesæt. Mumi krus er et kæmpe hit hos børn.

Der kan fortælles mange historier med vores tudkopper og krus. De søde motiver på vores børnekrus er lige noget for børn og kan helt sikkert få snakken til at gå ved spisebordet. Der kan snakkes figurer, farver og former. 

Hvis du er til et mere klassisk og morderne look har vi også helt simple børnekrus i stilrene farver. Se for eksempel vores store udvalg af børneservice fra Mushie.

Den hurtige og nemme rengøring af krus til børn

De funktionelle tudkopper og babykrus er fremstillet i materialer, der sagtens kan klare mikrobølgeovn, opvaskemaskine og endnu en tur under den varme hane. Vores service er nemt at tørre af og holde rent. Det er smart og praktisk i en travl hverdag, når du slipper for den store oprydning bagefter. Tjek blot om dit nye krus eller tudkop tåler vaskemaskine og mikroovn. Denne info vil altid stå på produktet og indpakningen. 

Børnekop fra Rice

Det danske mærke Ricer laver de fineste melamin børnekopper. Krusene er i super god kvalitet og kommer i friske farver. Du finder de super populære bogstavs melamin krus fra Rice i vores sortiment. Nu kan hele familien have sit helt egen kop, eller i kan have kopper stående, der staver forskellige ord. Det kan være en meget sjov leg for børn at lave forskellige korte ord med deres Rice krus. Og hvilket barn vil ikke elske at have sin helt egen børnekop mit sit forbogstav på. 

Alle vore drikkekrus og tudkopper er naturligvis uden BPA og Phthalater

Vores sortiment er naturligvis uden BPA, Phthalater og andre farlige stoffer. Så du skal bestemt ikke bekymre dig om at servere mad og drikkelse i produkterne fra Babadut.dk.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service