OBS! Vi har netop skiftet webshopsystem, så der kan være små fejl og mangler. Vi arbejder på at finde, og løse dette så hurtigt som muligt. Tak for din forståelse.

0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Tudkopper og krus

Små buttede hænder kan godt holde tudkoppen selv!
De første skridt til selvstændighed starter, når den lille rebel selv kan håndtere sin tudkop. Når de små buttede fingre kan få fat om de lette og åbne håndtag, og føre drikkekoppen op til munden uden at spilde. Mor bliver glad, når det foregår drypfrit.

« 1

Børn og mødre elsker Babadut.dk

Dit barn vil elske vores tudkopper og krus fra Babadut.dk. Hvad enten det er et klassisk udformet krus, med integreret sugerør eller med en blød og ergonomisk korrekt drikketud.

De smarte drikkekopper og krus fås i et farverigt og indbydende design med hank, så dit barn let kan gribe til. Vores sortiment byder på flotte, praktiske og ergonomiske løsninger på tudkopper og drikkekrus. 

Den gode fortælling

Skab den bedste hygge med den gode fortælling. Vælg for eksempel vore flotte tudkopper og krus med de kendte motiver fra Mumitroldene. Fortæl en historie om Mumitrolden, Lille My og Snorkfrøkenen, imens I peger på motiverne på dit barns spisesæt. Mumi krus er et kæmpe hit hos børn.

Eller historier om den altid glade Rasmus Klump. Med hans venner Pelle, Pingo og Skæg. 

Rasmus Klump drikkekop

Køb Rasmus Klump som drikkekop eller spisesæt til dit barn. Med motiver på Børnebestik, tallerken, barneskål, drikkekrus og dækkeserviet. Drikkekoppen er i durabelt porcelæn. En meget stærk porcelæn type. Testet af børnefamilier for børnefamilier.

Den hurtige og nemme rengøring

De funktionelle tudkopper og babykrus er fremstillet i materialer, der sagtens kan klare mikrobølgeovn, opvaskemaskine og endnu en tur under den varme hane. Vores service er nemt at tørre af og holde rent. Det er smart og praktisk i en travl hverdag, når du slipper for den store oprydning bagefter.

Tudkopper og krus

En tudkop der er god at drikke af - et drikkekrus der er pænt at se på. Praktisk for mor og barn på én gang. Kriterierne er mange for en god tudkop eller et praktisk drikkekrus til babyer. I en travl hverdag er skåle med sugekop en super smart løsning. Skålen har en skånsom sugekop, som sidder helt fast på bordet, så den lille ikke har mulighed for at kaste skålen på gulvet. Den vil ikke blive tippet over ved en fejl og du efterlader ikke mærker på dit spisebord. Maden bliver der hvor den skal være, og du slipper for den store oprydning bagefter.

Alle vore drikkekrus og tudkopper er naturligvis uden BPA og Phthalater

Vores sortiment er naturligvis uden BPA, Phthalater og andre farlige stoffer. Så du skal bestemt ikke bekymre dig om at servere mad og drikkelse i produkterne fra Babadut.dk.