0 varer i din kurv
Menu

Plakater med navn

Søde plakater med navn til børneværelset. Find lige det motiv du ønsker dit barns navn eller fødselsdato på. 

Plakater med navn til børneværelset

Her bor jeg! - Nu kan du med stolthed vise hvor din lille ny baby bor. Vores plakater med navn er en bestseller hos os. Vælg en plakat i en passende størrelse og få påtrykt navn og fødselsdato. Du vælger samtidig dit favoritdyr til din plakat; Zebra, Panda, Tiger og Elefant - bare for at nævne nogle stykker. 

Vi sidder klar til at trykke din plakat med navn. Barnets navn vil have forskellig længde afhængigt af hvor mange bogstaver der er i navnet. Vi tilpasser formatet af navnet til plakaten inden vi trykker den.

Dåbsgaven - plakat med barnets navn

Plakater med navne påtrykt er den oplagte dåbsgave. Nu kan du give den personlige dåbsgave til det nye familiemedlem - den lille nye baby, og byde kærligt velkommen med en betænksom og kreativ gestus. De søde plakater vil bringe smilet frem, hver gang man passerer plakaten som pryder væggen i børneværelset. De søde dyreplakater med påtrykt navn og fødselsdato giver gode tanker om hele familien. Bedsteforældre, forældre og børnebørn.

Dyreplakater med påtrykt navn til familie væggen

Vi har mange bestillinger fra familier som vælger at lave deres helt egen unikke familie væg. En væg med familiefotos af familie og børn og deres egen individuelle navne plakat - med alle søskende hængende ved siden af hinanden. 

Det kan starte med enkelte fotos af hele familien fra nære, rare og vedkommende familie situationer og ender ud med at blive større familieprojekter, hvor alle bidrager med navneplakater, gruppebilleder fra ferier eller portrætfotos. En familiefoto væg er ikke komplet før børnene har hver deres indrammede plakat med påtrykt navn og fødselsdag.

Plakater med navn og fødselsdato

Smukke plakater med navn og fødselsdato er selvfølgelig også den ideelle fødselsdagsgave. Du skaber en hyggelig og personlig indretning med plakater med dine børns navne på. De søde plakater er nøje udvalgt med øje for kvalitet og funktionalitet. I kan som forældre med et lille kunstgreb sætte et vedkommende og kærligt præg på væggene i dine børns værelser. 

De lækre plakater er trykt i en god kvalitet, på kraftigt plakatpapir. Du kan vælge imellem 4 formater - bemærk at ramme ikke medfølger.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service