0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Tilbehør til sengen

Se vores udvalg af tilbehør til børnesenge

Vores tilbehør til børnesenge er raffinerede og intelligente løsninger på dit barns sovesituation, selvfølgelig med sikkerheden i centrum. 

Tjek for eksempel vores smarte insektnet til weekendsengen. Lad for eksempel vinduet eller havedøren stå åben, uden at insekter generer den lilles søvn.  

Sov igennem med Bed Blocks

Vores udvalg har mange anvendelsesmuligheder. Se for eksempel vores smarte og praktiske Bed Blocks. Hvis dit barn har problemer med forkølelse eller mellemørebetændelse, er Bed Blocks en smart løsning. Du kan stable dem under dit barns seng, så hovedgærdet hæves. Der følger seks Bed Blocks med i en pakke, for at du nemt kan variere vinklen på sengen på den mest hensigtsmæssige måde. Så både du og dit barn kan få en chance for at sove igennem.

Skab det bedste sovemiljø med DooMoo

Dit nyfødte barn skal selvfølgelig have en god og tryg seng at sove i. Med DooMoo Baby Sleep Lejringspude, kan du sikre at, dit barn ligger stabilt. Du kan trygt lade dit barn sove. Lejringspuden skråtstiller dit barns liggestilling og sikrer, at det ikke rutsjer, ruller om på maven eller ud over kanten. DooMoo sovepude er let og praktisk at have med, når I tager på visit.

Sengehesten fra Reer er helt uundværlig

Reer Sengehest er en fantasifuld løsning på sikkerheden, når dit barn skal sove. Du kan let koble sengehesten på, for at sikre, at dit barn ikke falder ned. Sengehesten er super holdbar og let at montere på de fleste senge. Overfladen er selvfølgelig blød og rar at røre ved, så dit barn putter i hyggelige omgivelser.

Alle vore produkter er miljøgodkendt. 

Det er næsten unødvendigt at nævne. Men alle vore produkter er selvfølgelig EU-godkendt. Det vil sige, at du har en garanti for at de er fri for BPA og Phthalater. - Altså, ingen skadelige kemikalier!

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service