0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Pokemon kageprint

Seje Pokemon sukkerprint/kageprint til at pynte fødselsdagskagen med. Kagen vil blive helt unik, og vil med sikkerhed blive et hit hos fødselsdagsbaret. 

Pokémon kageprint - sukker action for alle pengene! 

Velkommen til Pokémon kageprint Universet. Vær med i den store Pokémon bevægelse og bestil Pokémon kageprint til fødselsdagskagen. Vi garanterer den vildeste Pokémon kagefest, som risikerer at gå over i historien. Med Pokémon sukkerbilleder kan man bogstaveligt talt dykke ned i det fantastiske univers.

Vilde Pokémon kageprint

Pokémon er en verden af de vildeste Action Universer - tænk sig, nu kan det komme på kagerne som superseje Pokémon kageprint. 

Vi fremstiller Pokémon kageprint af alle de kendte figurer. Du kan for eksempel vælge Pikachu, Charizard og Eevee som de sejeste Pokémon sukkerbilleder til dit barns fødselsdag. 

Du kan lave en fest af et kagebord, med Pokémon cupcakes kageprint med alle heltene på. Vores Pokémon kageprints kommer som muffinprints, som du lægger direkte på de færdige muffins. Efter ca. 20 minutter er kagerne med de flotte motiver klar til den store åbning. - Husk at kagerne skal være afkølede, inden du lægger Pokémon kageprintet på.

Pokémon kageprint i flere størrelser

Vi har en bragende succes med vores Pokémon kageprints. Når du skal planlægge dit barns fest, har du flere muligheder for at gengive de flotte Pokémon sukkerbilleder. Kageprintet leveres som nævnt i muffins størrelse. Men også som kageprint i runde og firkantede formater i A4-størrelse. 

Tematiseret fest med forskellige Pokémon sukkerprint

Hvis du planlægger en tematiseret fest, med sukkerprintede Pokémon figurer fra de 7 regioner Kanto, Johto, Hoenn, Sinnoh, Unova, Kalos og Alola - så er du kommet til det rette sted. Du kan gå på oplevelse i vores Pokémon tema kategori, og hente inspiration til dine Pokémon kageprint. Du kan finde dine Pokémon helte som sukkerbilleder i de vildeste og sejeste gengivelser. Pokémon sukkerprint styrer!

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service