0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Hudpleje til barn og baby

Lækre hudpleje til baby og barn. Børn har ofte en sart og sensetiv hud, som let bliver tør og irriteret. Med den rigtige hudpleje, kan du give dit barn en blød og fugtig hud. Økologiske, allergivenlige og parfumefri hudpleje produkter til din lille guldklump. 

Mushie baby hudplejesæt

Mushies baby hudplejesæt er babyolie, babybalm, babycreme, babylotion, babyshampoo og bodywash fra øverste hylde. De lækre produkter fra Mushie er særligt fremstillet til din babys sensitive og sarte hud. Mushies allergitestede produkter er fugtgivende og plejende alle steder på den lille krop - før, under og efter badet. Giv dig god tid til at gennemgå vore produkter i Mushies baby hudplejeserie. Alle produkter er naturligvis uden parfume.

Selv når der skal lindres for små rifter kan du anvende Mushies babybalm. Når den fugtgivende og plejende balm påføres de udsatte steder, virker den lindrende og beroligende for dit lille barn.

Fugtende, lindrende og plejende hudplejeserie

Mushies hudplejeserie leverer silkebløde babyer. De økologiske og parfumefri produkter er Svanemærket og allergi- og astma testet. 

Du kan derfor trygt anvende Mushies hudplejeserie til dine børn. Til store og små. Den lille nystartede familie har brug for sikkerhed, og at der er styr på alt fra hudpleje til babybad. Vi garanterer at Mushies produkter leverer den lækreste oplevelse i denne sikre produkttype. 

Mushies baby hudplejesæt - en perfekt gaveidé

Vi erfarer, at mange kunder køber Mushies baby hudplejesæt som en lille fin gave. Som fødselsdagsgave, til barnedåben, eller til babyshowers. Du kan vælge at sammensætte gavens størrelse og variation ved at købe det samlede baby hudplejesæt. Du kan også vælge fra Mushies udvalg af babyolie, babybalm, babycreme, babylotion, babyshampoo og bodywash - og sammensætte en buket af hudplejemidler, præcis som du ønsker. 

Mushies babyolie og baby bodylotion forebygger tør hud

Anvend Mushies babyolie i det dejligt varme badevand, og forebyg at din lille baby får tør hud. Du kan vælge at smøre dit barn ind i babyolie - eller dryppe et par dråber i badevandet, når det er tid til det daglige bad. Den lækre babyolie virker fugtende og blødgørende for din babys sensitive og sarte hud. 

Når den lille har været i bad, er en tur i de bløde håndklæder - efterfulgt af en omgang baby bodylotion den hyggeligste og rareste start på dagen. 

Både baby lotion og babyolien er fremstillet af naturlige ingredienser og helt uden parfume, så de kan trygt anvendes fra top til tå - hver dag. Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service