OBS! Vi har netop skiftet webshopsystem, så der kan være små fejl og mangler. Vi arbejder på at finde, og løse dette så hurtigt som muligt. Tak for din forståelse.

0 varer i din kurv
Menu

Cocoon

Cocoon Company er en dansk familieeget virksomhed, der laver produkter i den bedste kvalitet. Hos os finder du deres lækre kapok dyner, kapok puder, kapok madrasser og meget mere. De er alle økologiske, og andre fordele ved kapok er, at det er allergivenligt, miljøvenligt, varmeregulerende og svedtransporterende. Så du og din familie vil altså få en helt fantastisk søvn med Cocoons produkter. 

Miljøvenlige dyner, puder og mere

Cocoons produkter er skabt med miljøvenlige tanker. Kapok er f.eks. økologisk og bliver groet helt uden sprøjtemidler eller lign. Du kan derfor trygt lade familien sove med Cocoons lækre kvalitetsprodukter. 

Kapok bliver altså groet på en måde, der ikke skader regnskoven. 

Allergivenlige dyner, puder og mere

Cocoons produkter er allergivenlige, hvilket altid er et plus. Det kan være én eller flere i din familie allerede har allergier, eller du bare gerne vil gøre mest muligt for, at ingen i familien får allergi. 

Men hvorfor er kapok så allergivenligt? Kapok har et naturligt indhold af voks og bitterstof, som gør at skimmel, mider og andre bakterier ikke kan leve i fiberen. 

Derudover bliver der ikke brugt sprøjtemidler på kapoktræerne, hvilket gør dem økologiske og allergivenlige.