0 varer i din kurv
Menu

Hårelastikker

Smukke hårelastikker til børn og voksne. Se vores store udvalg af hårelastikker, der ikke hiver i håret når du tager dem ud. Find lige den farve du vil have - vi har også med glimmer! Hvis du er mere til fine scrunchie, har vi selvfølgelig også dem. 

-10,01 %
-10,01 %
-10,01 %
-10,01 %
-10,02 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

« 1

Hårelastikker - det nødvendige accessory til det lange hår

Hårelastikker er det nødvendige accessory, når det lange hår skal pyntes og sættes. Både når I er på farten, og når din lille familie skal hurtigt ud af døren om morgenen. 

Vores unikke og lækre sortiment af hårelastikker fra det kendte mærke By Stær kan købes som traditionelle hårelastikker, som scrunchies og som glimmer elastikker. Du rammer plet hver gang, hvad angår kvalitet  - og mulighederne for smuk hårpynt er næsten uendelige for de flotte hårelastikker fra By Stær.

Scrunchies hårelastikker

Du kan vælge scrunchies i alle regnbuens farver, i velour, med mønstre eller glitter. Sæt kulør på din hverdag og dit udseende på en let og elegant facon med dine scrunchies i tasken, i bilen eller i barnevognen - altid klar til anvendelse i et kunstgreb. 

Scrunchies og hårelastikker kan anvendes på de dage hvor du har energi og er lidt pyntesyg. Men også på de dage, hvor alting skal være praktisk og gå hurtigt. Med det brede udvalg af hårelastikker, har du altid muligheden for konsekvent at bringe de små flotte detaljer sammen på en ny stilfuld måde.

Hvis dit barn har tykt hår, er en scrunchie også helt perfekt til at sætte det op! Vore scrunchies er blide mod håret, så du og dit barns hår ikke bliver hevet ud. 

Smukke hårelastikker fra By Stær

De flotte hårelastikker fra By Stær er hårpynt fra øverste hylde. Det samme gælder vores smukke udvalg af hårspænder og hårclips. Med glimmer, glitter og sløjfer. 

Vores accessories til det smukke og velplejede hår skaber nye rammer for hvor nemt det er, at sætte det sidste touch på en flot garderobe. 

Med de smukke hårelastikker fra By Stær behøver du ikke at gå på kompromis med pris, kvalitet og design. By Stærs hårelastikker er den nænsomme, prisbevidste og stilsikre løsning på en “Bad Hair Day”.

By Stær - hårelastikker til voksne, børn og babyer

Det unikke design og store udvalg af By Stærs hårelastikker er det populære valg, når der skal sættes hår. Det gælder for voksne, for børnene og selvfølgelig også for de nye lokker på din lille baby. De skånsomme elastikker gør ikke ondt at sætte i og heller ikke, når de skal tages ud af håret igen.

De små silikone elastikker fra By Stær er perfekt til fint hår, som babyer og små børn ofte har. 

Vi vil selvfølgelig gerne henlede din opmærksomhed på vores øvrige sortiment af hår accessories. Vi har også hårpynt som hårspænder, hårclips, sløjfespænder, hårsløjfer og hårbøjler - til både børn og voksne.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service