0 varer i din kurv
Menu

Bluser og bodyer

Lækre overdele og bodyer til basis garderoben. Børn bruger meget tøj og derfor er det super at have nogle basis overdele, men også nogle med fine motiver på. 

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Overdele, bodyer og bluser fra Fixoni

De lækre overdele, bodyer, t-shirts og bluser fra Fixoni fåes med lange og korte ærmer. Med det brede sortiment fra Fixoni skaber du en god basisgarderobe, som kan kombineres præcis som du ønsker. Fixonis produkter er super søde og altid i den bedste kvalitet. 

Deres kollektion er produceret i 95% økologisk bomuld og 5% elastan. De behagelige bodyer, underdele, overdele og t-shirts er lette at have med i flere versioner i din pusletaske, hvis nu uheldet skulle være ude - og det store tøjskifte bliver nødvendigt. 

Bodyer - en god basis beklædning

Med de smarte og ultrabløde bodyer har du en god basis for at sammensætte dit barns påklædning kreativt og stilfuldt. Fixonis eller Pippis kollektion er smart til garderobeskabet, til tasken med skiftetøj i vuggestuen og til den travle familie på farten. Medbring de flotte og stilsikre overdele - og vær både modebevidst og praktisk på én gang. Med Fixonis, Pippis og Minymos tøj kombinerer du dig let til en varieret og smagfuld garderobe til dine børn. 

Overdele i klassiske farver, former og mønstre

De klassiske afstemte farver, former og mønstre sikrer, at du sagtens kan sammensætte dit barns påklædning efter behov og humør. De behagelige overdele kan altid sættes sammen med farvestærke strømper, bukser eller med et iøjnefaldende tørklæde. Her er det oplagt for os, at opfordre vore kunder til at tjekke Fixonis eller Pippis andre produkter på vores website. 

Fixonis babykollektion er kendt for god stil og høj kvalitet 

Fixonis babykollektion er tilpasset små drenge og piger - og er kendt for den gode stil og høje kvalitet. De praktiske unisex farver giver dig en bred vifte af kombinationsmuligheder i næsten uendeligt omfang. Du kan naturligvis sammensætte dit barns overdele med andre produkter fra Fixoni, eller fra andre tøjkollektioner. Den økologiske bomuld giver god komfort og bekvemme muligheder for, at den lille kan øve sig i at krybe og kravle.

Fixonis basis kollektion giver god mening. Både designmæssigt og i forhold til pris. Alle produkter er af høj kvalitet til en god pris. 

Tjek vores brede sortiment fra Fixoni - i de nyeste modefarver og smagfulde designs.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service