0 varer i din kurv
Menu

Havfrue kageprint

Sukkerbilleder til alle anledninger

Sukkerbilleder som havfrue kageprint kan bruges til mange anledninger, men alle for at bringe festen op på et nyt niveau. 
Vælg for eksempel at servere en kage til fødselsdagsfesten, pyntet med et vanvittigt flotte havfrue kageprint. Overrask både festens midtpunkt og gæsterne ved det næste party med et flot havfrue kageprint motiv. 

Havfrue kageprint til prinser og prinsesser

Nu bliver det godt! Ønsker du at holde et brag af en fest, med et indhold, som næsten bærer festen alene - og som ikke kræver overmenneskelig energi, forberedelse og oprydning - Så har vi en god idé!

Nu kan du få et spiseligt havfrue kageprint, når den flotteste fødselsdagsfest skal fejres. Præcis som du ønsker det. Lad fantasien råde og bestem selv, hvordan kagen skal se ud, ved at vælge et motiv fra vores udvalg af færdigtrykte tematiserede havfrue sukkerbilleder.

Havfruer med H. C. Andersen og Disney

Slip selv fantasien løs og hold den flotteste fest med smukke havfruer. Børneværelserne er i forvejen spækket med udklædningstøj. Helt sikkert også havfrue kostumer. 

Siden H. C. Andersens “Den lille Havfrue” dukkede op i Disneys univers, har Ariel lagt en inspirerende linje for fantasi, eventyrlige beretninger og kreative rollespil - helt i H. C. Andersens ånd. Lad dine gæster klæde sig ud som havfruer og lad festen begynde.

Havfrue sukkerbilleder - pynt til den store guldmedalje

Vælger man at lave et lille eventyr pointløb til festen, er havfrue muffins med eventyrlige motiver en populær løsning. Hvis der skal kåres et vinderhold, kunne man ikke belønne sejren med en flottere pris. En havfrue kageprintet sejrs kage, med et sukkerprintet billede til vinderholdet? 

Printede havfrue sukkerbilleder

Du kan også vælge at lave en fest af et kagebord. Servér de flotteste kageprint med alle heltene på. Vores havfrue kageprints kommer også som muffinprints, som du lægger direkte på de færdige muffins. Efter ca. 20 minutter er kagerne med de flotte motiver klar til den store åbning. - Husk at kagerne skal være afkølede, inden du lægger havfrue kageprintet på.

Kageprint til alle anledninger

Havfrue universet har taget verden med storm - det har vores havfrue kageprint også. 

Det er overraskende let at bringe humøret i affekt, når den smukke hvide havfrue kageprintede kage kommer på bordet. 

Anvend et kageprint i flere størrelser - sådan gør du

Vi har en bragende succes med vores havfrue kageprints. Når du skal planlægge din fest, har du flere muligheder for at gengive de flotte havfrue sukkerbilleder. Havfrue kageprintet leveres som nævnt i muffins størrelse. Men også som kageprint i runde og firkantede formater i A4-størrelse - velegnede til lagkager og bradepandekager. 

Havfrue kageprintene er veganske. Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service