0 varer i din kurv
Menu

Sistema Storage

Sistema Storage laver smarte opbevaringsløsninger til hjemmet. Brug opbevaringskasserne fra Sistema på børneværelset, i hobbyrummet, i garagen eller andre steder i hjemmet, hvor der trænger til at blive organiseret en smule. 

-30 %
-30,01 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Sistema Storage giver et organiseret hjem

Alle kender det med, at nogle ting ikke rigtig har en plads og bare ligger og flyder. Det prøver Sistema Storage serien at hjælpe dig med. I serien finder du nemlig smarte opbevaringskasser med de velkendte blå klips fra Sistema.

Opbevaringskasserne er både godt på børneværelset, kontoret, bryggerset eller andre steder, hvor der trænger til at blive organiseret nogle ting. Pak tingene ned i din nye Sistema Storage opbevaringskasse og stil den væk i skabet, under sengen eller andre steder. 

Opbevaringskasserne fra Sistema er også super på børneværelset. Til legesager, bøger, hobbyartikler og ligenede. Det er virkelig universelle i deres brug. Men en ting er sikkert - de giver mere orden og ro!

Endnu mere smart opbevaring!

En detalje Sistema virkelig har ramt plet ved er, at når du åbner for klipsene, behøver du ikke tage låget helt af. Låget kan nemlig hvile på klipsene. Det gør det hurtigere at komme hurtigt ned i sin opbevaringskasse uden at skulle have låget helt af. Smart! 

Sistema Storage laver også nogle smarte moduler til deres opbevaringskasser. Så du for eksempel kan dele top og bund op i din Storage kasse. Det kan være, at du har nogle småting, der gerne skal have hvert deres rum, så det hele ikke blandes sammen. Dette har Sistema også tænkt ind i deres Storage serie. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service