OBS! Vi har netop skiftet webshopsystem, så der kan være små fejl og mangler. Vi arbejder på at finde, og løse dette så hurtigt som muligt. Tak for din forståelse.

0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Madrasser

Økologiske kapok madrasser

Økologiske kapok madrasser, kapok topmadrasser og kapok rullemadrasser i forskellige størrelser. Fælles for dem alle: Økologiske og allergivenlige madrasser, der skaber et godt sovemiljø for hele familien.

Kapok madras

Kapok madrasserne fra Cocoon er faste, da dette er anbefalet til babyer og børn. Kvaliteten er i top! Madrasserne er økologiske og er med kapok fyld, hvilket er allergivenligt, varmeregulerende og fugttransporterende. Dette er perfekt hvis børnene sveder meget og natten. 

Kapok topmadras

100% økologiske kapok topmadrasser fra Cocoon. Topmadrasserne er varmeregulerende og svedtransporterende, hvilket skaber et bedre sovemiljø for hele familien. 

En normalt skummadras er ikke varmeregulerende og åndbar, derfor er det et godt valg med en kapok topmadras til dig, der nemt får det varm om natten. Den er også allergivenlig - bakterier og husstøvmider kan nemlig ikke leve i kapokfibre.

Kapok rullemadras

En kapok rullemadras er en god supplement til en madras. Også rullemadrassen er økologisk, varmeregulerende og fugttransporterende, så du og din familie ikke får det for varmt om natten. Kapok leder nemlig den overskydende varme og fugt væk fra kroppen under søvnen.