0 varer i din kurv
Menu

Paw Patrol tema

Paw Patrol hitter hos de fleste børn. Er dit barn helt vild med hundende? Hold den mest fantastiske Paw Patrol fødselsdag med disse sager. Du finder kageprint, tallerkner, servietter, krus og meget mere til Paw Patrol fødselsdagsfesten. 

Udsolgt
Udsolgt -50 %
Udsolgt

Vi har en god idé! - Tema fest med Paw Patrol!

Ønsker du at holde et brag af en fest, med et indhold, som næsten bærer festen alene - og som ikke kræver overmenneskelig energi, forberedelse og oprydning - Så har vi en god idé!

Du skal holde en temafest med dit barns idoler eller superhelte. 

Forbered hele festen på Babadut.dk - få inspiration fra vores flotte og alsidige udvalg af festartikler. På få minutter har du forberedt en tematiseret fødselsdagsfest - Vi tør godt garantere, at begejstringen ingen ende vil tage. Duge, service, masker, kageprint - ja, selv fødselsdagslys med de kendte Paw Patrol helte på!

Paw Patrol festartikler

Tjek vores flotte Paw Patrol festartikler under Paw Patrol Tema. Det omfattende udvalg af Paw Patrol festartikler kan sætte fart på enhver børne fødselsdagsfest. 

Slip fantasien løs og hold den sejeste fest med heltene fra Paw Patrol; Ryder, Chase, Marshall, Skye, Rocky, Zuma og Rubble. Alle illustreret på vores flotte festartikler. 

Siden premieren på Tv-kanalen Nikelodeon i 2013 har de seje helte i PAW Patrol taget verden med storm. Både på Tv-skærmen og på filmlærredet, men også som festartikler til temafester for børn i førskolealderen. 

Festartikler til temafesten med Paw Patrol

Blandt vores festartikler for Paw Patrol kan vi stolt nævne; Paw Patrol kageprint, Paw Patrol balloner, muffinforme, Paw Patrol konfetti og Paw Patrol dekorationer.

Til den hurtige og problemfrie borddækning kan vi nævne Paw Patrol plastik- eller papkrus, servietter, paptallerkner, Paw Patrol fødselsdagslys og selvfølgelig Paw Patrol duge. 

Husk, at en fest med PAW Patrol altid kan afrundes med en slikpose med superheltene uden på - og godter indeni. Lad også alle gæster tage deres helt egen PAW Patrol maske med hjem. 

Det bliver en fest de sjældent glemmer!

Paw Patrols helte

De seje rednings- og eftersøgningshunde ledes af den 10 år gamle dreng Ryder - et mandskab som kaldes PAW Patrol. De rykker ud, når der er fare på færde på Adventure Bay. Når hundetegnet lyser, er der fare på færde, og heltene må afsted på nye eventyr.

De fantastiske helte er brandmænd, politibetjente, paramedicinere, piloter og meget mere. Opgaverne er mange, farlige og superspændende. Men de kommer altid sikkert i mål ved fælles hjælp. Ryder og mandskab har styr på udfordringerne.

Temafest med superheltene - masker og konfetti

Lad festens gæster være medlemmer af Paw Patrol. Vores flotte Paw Patrol masker giver børnene mulighed for at udleve rollerne som medlemmerne i den sejeste rednings patrulje.

Intet står i vejen for, at gæster og fødselar kan få den optimale oplevelse - selv med en forholdsvis lille forberedelse. Bare temaet holder - og det gør det med vores PAW Patrol festartikler. Tema og sjov for alle pengene.
Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service