0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Termoflasker

Termoflasker i forskellige farver. Find lige den flaske du kan lide. Termoflaskerne holder de kolde drikke kolde i op til 24 timer, og holder de varme drikke varme i op til 12 timer. Så du kan roligt have din termoflaske med på farten, på arbejde, i skole eller på vej til sport. 

Vi er ret stolte af vores termoflasker - Se selv hvorfor!

Se vores flotte udvalg af termoflasker på Babadut.dk! Det er til dig, der gerne vil kombinere funktionalitet, pris og smart design - her rammer vores sortiment altså bare plet!

Vores udvalg af termoflasker rammer bredt i forhold til alder, køn og smag. Vælg gerne en farvekode til hvert familiemedlem, så logistikken går op i en højere enhed. To eller tre termoflasker til den lille familie på den lange udflugt giver god mening. En til mor og far og en til hver af børnene.

Tjek vores ultraflotte termoflasker fra Sistema - Et særdeles godt valg, når det gælder kvalitet, holdbarhed og design. 

Termoflasker til skolen og børnehaven

Bliv klar til skolen og børnehaven med en god termoflaske fra Sistema eller Sagaform. Se for eksempel termoflasken på 500 ml, der passer perfekt i dit barns taske. Flasken er nem og praktisk at medbringe og en fryd at benytte, uanset om det er sommer eller vinter. Termoflasken er lille, handy og holder på kulden eller varmen og kan sagtens klare en bule eller to. Det rustfrie stål skal nok tage fra - 500 ml. ren funktion!

Unikke, specielle termoflasker 

Vore termoflasker er er ret specielle. Det kan både være rart og smart at skille sig ud. Er termoflasken med på tur, er det smart, at den ikke nødvendigvis ligner de andres termoflasker. Vores sortiment giver dig god mulighed for at vælge en unik, genkendelig og lækker termoflaske. 

Termoflasker på eventyr

Termoflaskerne fra vores flotte udvalg er til de store og små eventyr. Til turen i børnehaven, i parken eller i skolen. Men også til eventyr med rygsæk, hvor din drikkelse skal holdes enten varm eller kold - hele turen. 

Din termoflaske behøver naturligvis ikke kun at blive fyldt med sukkerdrikke. Vi kan anbefale at skære et par stykker appelsin, limefrugt eller æble og lægge det sammen med et par isterninger i din termoflaske med iskoldt kildevand. 

Eller vis det store overskud med en termoflaske fra Sagaform i rygsækken. Invitér en ven med på tur, og supplér det gode selskab med en overraskelse. En dejlig varm kop kaffe på det helt rigtige tidspunkt. 

Termoflasker med mange anvendelsesmuligheder

Termoflasker har mange anvendelsesmuligheder. Det er oplagt at bruge den til varme drikke, som for eksempel kaffe eller the. Men til den iskolde vandretur, sejltur eller udflugt i det grønne, er der intet der slår en gang skoldhed suppe. Med et stykke hjemmebagt brød som tilbehør.
Der er selvfølgelig også klassikeren over dem alle. Gør dig særligt bemærket med en termoflaske med skoldhedt vand, tilsat 4 røde pølser. Kombineret med et par Sistema Beholdere med ketchup og sennep, så bliver den hurtige og varme frokost snack ikke bedre.

Termoflasker til hurtig og nem rengøring

Det er altså et must, at dine termoflasker kan rengøres uden den store indsats. At være forælder er tidskrævende, så rengøringen skal bare overstås. Effektivt og hurtigt. Giv termoflaskerne en tur i sæbevand og en skylning under hanen, så er de klar igen. 

Eller endnu bedre - alle vore termoflasker kan selvfølgelig klare en tur i opvaskemaskinen. Side om side. 

Bemærk, at vi skriver termoflasker i flertal. Vi kan anbefale, at du som minimum har to termoflasker i din beholdning. En til maskinen, en til tasken og måske endda endnu en i reserve - en til kaffe og en til the. Så logistikken og den gode smag altid går op i en højere enhed. Uden stress.


Det er også værd at bemærke, at du ved køb af vore termoflasker skåner miljøet. En termoflaske kan påfyldes igen og igen - i én uendelighed. Til stor glæde for både dig og miljøet. Se for eksempel Sistemas Coffee and Tea to Go. Et smart og bæredygtigt termokrus i genbrugsplast. Sistema Coffee and Tea to Go -det bliver ikke mere miljøvenligt!

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service