0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Badetid

Velkommen til vores kategori “Badetid”, der i al sin enkelthed og mangfoldighed handler om alt det du har brug for til det dejlige behagelige og trygge bad. For barnet der kan selv eller for den lille ny, som skal i bad for første gang. 

« 1

Nu er badetid - gå glad i bad

Vores sortiment er komponeret med inspiration fra helt almindelige familiers praktiske erfaringer med håndklæder, badelegetøj, badekar eller tilbehør til badet. Det skal være praktisk, det skal bare virke - og så må det gerne være lidt lækkert også.

De optimale løsninger, som gavner din families trivsel og samarbejdet om at få hverdagen til at køre ligger lige her på Babadut. Tag en kop kaffe og giv dig god tid til at gennemse vores helt unikke kollektion af kvalitetsprodukter indenfor kategorien “Badetid”.

Kategorien “Badetid” spænder vidt. Fra smarte badestole fra Skip Hop, lækre og fantasifulde badedyr fra Rätt Start, over kvalitets håndklæder med dit påtrykte navn fra Queen Anne til det bløde stofbadekar fra Blooming Bath - udformet som en blomst der passer i babybadekaret, så baby sidder blødt og behageligt, i mens I hygger om badesituationen.

Som du kan se, spænder Babaduts sortiment bredt - vi leverer det nyeste der rører sig. Læn dig tilbage og lad dig inspirere af vores vedkommende og vel gennemtænkte produkter. Vores styrke ligger i det store kvalitative udvalg og i den hurtige levering.  

Vores dygtige medarbejdere sidder klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål til vores sortiment.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service