0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Nusseklude

En nusseklud er et must, når man har en baby. Baby elsker at hygge og nulre sin sutteklud, hvilket skaber tryghed. Se vores udvalg af søde nusseklude. Du vil med sikkerhed finde en der er super sød!

Nusseklude der skaber tryghed

Det ser bare så sødt ud, når baby holder om sin nusseklud! En nusseklud er nemlig tryghedsskabende for baby og kan være med til at stimulerer sanserne. På en sutteklud er der oftest en lille figur eller lignende, som baby kan nusse og nulre. 

Hvis baby er ked af det, kan en nusseklud skabe tryghed og så er den skøn at nusse om, når man skal sove. Vi sælger kun bløde og lækre nusseklude hos Babadut.dk. En sutteklud skal altid være dejlig at ligge med. Derfor leder vi altid efter bløde nusseklude af god kvalitet og du finder selvfølgelig også økologiske sutteklude i vores sortiment.

Mumi nusseklud

Er du helt vild med de søde mumitrolde? Så må du se vores søde Mumi nusseklude. På dem finder du en velkendt mumitrold, som både voksne og børn synes er super søde. Mumi suttekludene er bløde og lækre at røre ved og så har de plads til en sut i det ene hjørne. Det kan være super smart at sætte babys sut fast på suttekluden - så er sutten nemlig altid er nærheden og bliver ikke væk i sengen eller barnevognen. 

Leder du efter sutter til din baby, kan du finde vores udvalg af sutter her.

Sutteklude der kan vaskes

En sutteklud bliver brugt rigtig meget og kan derfor trænge til at blive vasket en gang imellem. Sørg blot for at følge vaskeanvisningen på din nye sutteklud, så du er sikker på den holder formen fint. En skånsom vask kan gøre mirakler. Din sutteklud bliver både ren og holder sin form og figur, hvis du vasker den korrekt og skånsomt. Hæng den blot til tørre efter vask og så er den snart klar til brug igen. Husk at vask dine sutteklude, så der ikke dannes bakterier, som baby får i munden. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service