0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Borddækning

Velkommen i vores kategori “Borddækning”, der i al sin enkelthed handler om alt det du med god stil kan bruge, når du skal dække det perfekte bord. Bordpynt og service til fødselsdagen, barnedåben eller til det hyggelige arrangement - for dig, dine venner og for din lille familie.

« 1

Nu er det tid til den perfekte borddækning

Vi har sammensat et udvalg af produkter til dig, baseret på helt almindelige familiers gode erfaringer med at arrangere fester og særlige sammenkomster. Se for eksempel vores sortiment i paptallerkner, papkrus, plastikkrus, sugerør, servietter, duge og slikposer. 

Det må gerne være praktisk, det skal bare virke - og så må det også gerne være lidt lækkert samtidig. Vi har bare det hele til den søde fest, den lille sammenkomst eller til den store runde fødselsdag. 

De gode løsninger til din næste fest eller fødselsdag ligger lige her på Babadut. Tag en kop kaffe og giv dig god tid til at gennemse vores helt unikke kollektion af kvalitetsprodukter til borddækning.

Kategorien “Borddækning ” spænder vidt. Fra Gurli Gris servietter, Enhjørning papsugerør, LEGO-paptallerkner, drikkekrus med Paw Patrol eller Avengers papirsduge over Frozen slikposer til de sejeste Star Wars eller Shimmer and Shine servietter. 

Du kan også vælge at se vores kategori “Festpynt”.

Læn dig tilbage og lad dig inspirere af vores vedkommende og vel gennemtænkte produkter. Vores styrke ligger i det store udvalg og i den hurtige levering.  

Hold den fineste fødselsdagsfest for hele familien eller skoleklassen - sørg for at borddækningen bare spiller.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service