0 varer i din kurv
Menu

Tandbørster

Tandbørster til baby og børn. Find den rette tandbørste til dit barn. Vi har både fingertandbørste og de mere traditionelle tandbørster til baby og børn.

-30 %
-50 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Tandbørster til babyer

Når de første opkommende tænder er på vej, er tandbørstesættet fra MAM til din baby en mulighed. De første tænder kommer omkring 6 - 8 måneders alderen og de fleste børn har alle mælketænder når de er 3 år gamle. De ergonomisk designede tandbørster har et greb, som de små fingre let kan håndtere, når den lille skal øve sig i at børste tænder selv. Det smarte skjold sikrer, at tandbørsten ikke kommer for langt ind i munden på barnet.

Sunde tænder er vigtige for dit barns sundhed. De sunde tænder spiller en central rolle, når maden skal tygges rigtigt og når der skal formes ord og lyde. De påvirker også hvordan dit barns kæbe vokser. 

Pas på dit barns tænder med gode tandprodukter fra Mam, Nûby og fra KidsMe. Vi kan klart anbefale, at I øver jeres tandbørstning med en tandbørstesang. Det hjælper med at huske at børste tænderne længe nok - og så er det jo også lidt hyggeligt. 

Nûby tandbørstesæt - God mundhygiejne starter tidligt

Dit barns gode mundhygiejne starter tidligt. Begynd tidligt med at lave ritualer omkring tandbørstningen. Med dit Nûby tandbørstesæt kan du gradvist udbygge processen. Brug de tre forskellige tandbørster til at vænne dit barn til tandbørstningen. Du kan bruge sættet til at lindre kløe på gummerne og selvfølgelig også til at børste de opkommende tænder. Den sidste børste bruges når tænderne er kommet helt frem.

Finger tandbørstning kan blive en leg med KidsMe

Med fingertandbørsten fra KidsMe eller Nuby kan I lege med tandbørstningen. Den smarte silikone tandbørste tages på din pegefinger. De små dutter og bløde børster masserer gummerne og vænner din baby til den kildrende fornemmelse af tandbørstningen. Den bløde silikone er ideel til den varsomme, blide og tillidsskabende opstart på den vigtige tandbørstning. 

Bidelegetøj med tandbørste

De ømme gummer kan let klø, når tænderne er på vej. Med det veldesignede bidelegetøj med tandbørste fra MAM kan I lindre og berolige gummerne på din lille baby på en mild og blid måde. 

Du kan vælge, at lægge bideringen i koldt vand eller give den en tur i køleskabet, så temperaturen er dejligt kølende på de små gummer.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service