0 varer i din kurv
Menu

Play and Go

Smarte legetøjstæpper fra Play and Go. Find lige det motiv og den størrelse du ønsker at gemme dine børns legetøj væk i. 

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Organiser dit legetøj med Play & Go legetæppet

Du har nu en smart og praktisk løsning, når du skal organisere børnenes legetøj. Play & Go legetæppet er en stofpose, som du kan hænge et tilgængeligt sted, med indhold der passer til forskellige legetemaer. 

Dukker, biler, perler og klodser kan på en hurtig og bekvem måde tages frem og pakkes ned igen - uden at tiden tages fra den gode leg. 

Størrelsen af legetæppet er tilpas stort til at store og små børn vil elske at, sidde eller ligge på maven midt i byggeklodserne og konstruere vilde monumenter.

De flotte motiver på legetæppet gør det til en flot oplevelse, der let kan inddrages i legen. Tag for  eksempel det seje legetæppe med et L.A. roadmap til dine biler og LEGO huse. Eller et Play & Go legetæppe med vilde dyr og alfabetet på.

Fra idé til praktisk legetæppe

Firmaet bag Play & Go fik idéen til det smarte legetæppe med flere funktioner, da ejerne Celine og Alain i deres dagligstuer og køkkener gentagne gange havde trådt på legetøj som flød på gulvet. Samtidig med det, var de trætte af, at der ikke var styr på legetøjet. Legen gik simpelthen i stå, når der var for mange forskellige typer legetøj sammenblandet. Der gik for meget tid med det, og frustration niveauet var for højt. Det måtte man kunne finde en mere praktisk løsning på. 

De belgiske ejere gik i tænkeboks og kom frem til et legetæppe opbygget som en vadsæk. De farverige innovative nyskabelser fra Play & Go var skabt - og forretningsidéen tog fart.  

Play & Go lavede et reklamefremstød på fransk og belgisk TV. I rivende fart blev legetøjstæppet et gennembrud verden over. 

Play & Go legetæpper - opbevaring og fri leg

Legetæppet fra Play & Go er perfekt, når du vil skabe et hyggeligt legemiljø. Hurtigt og nemt. På stuegulvet, i køkkenet eller når familien er på tur. Hvorsomhelst og nårsomhelst. Den hurtigt opståede leg kan lynhurtigt ryddes op igen. Ved at trække i den monterede snor, transformerer du legetøjstæppet til en stofpose, der samler og opbevarer legetøjet til næste gang det skal tages i brug. Præcis som en vadsæk eller taske. 

Legetæppet i et smart design

Play & Go legemåtten måler 140 cm i diameter og er produceret i 70% bomuld og 30% polyester. Alle legetæpper er med tematiseret farveprint på begge sider. 

Fordi tæpperne har en passende størrelse, er det let at holde legetøjet inden for tæppets kanter.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service