0 varer i din kurv
Menu

Stranden og svømmehallen

Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
-20 %
-20 %
-25 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

« 1

Er det tid til en tur på stranden eller i svømmehallen?

Velkommen i vores kategori “Stranden og svømmehallen”, der i al sin enkelthed handler om alt det du med god stil kan bruge, når du skal til stranden eller i svømmehallen - for dig og for din lille familie.

Vi har sammensat et udvalg af produkter til dig, baseret på helt almindelige familiers gode erfaringer med udflugter i bølgerne. Se for eksempel vores sortiment i badetøj, svømmevinger, svømmebriller, strandtelte og legetøj til sand og vand. 

Det må gerne være praktisk, det skal bare virke - og så må det også gerne være lidt lækkert samtidig. Vi har bare det hele.

De gode løsninger til din families ture til stranden eller i svømmehallen ligger lige her på Babadut. Tag en kop kaffe og giv dig god tid til at gennemse vores helt unikke kollektion af kvalitetsprodukter.

Kategorien “Stranden og svømmehallen ” spænder vidt. Fra små Kiddy Pools, smarte krokodille dykkerbriller, svømmeveste, mega seje hajfinner du kan spænde på ryggen til Swinsafe floatsuits, beskyttende uv t-shirts fra Lässing eller badesokker fra Duukies. 

Læn dig tilbage og lad dig inspirere af vores vedkommende og vel gennemtænkte produkter. Vores styrke ligger i det store udvalg og i den hurtige levering.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service