0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Kagekrymmel

Kagekrymmel - sidste detalje på dine muffins

Når dine muffins er udsmykket med flot glasur og flødeskum, har du nu mulighed for at bringe dine cupcakes op på næste niveau. Opgrader dine muffins med flot og farverig sukkerpynt. Vores kagekrymmel med sukkerøjne, stjerner og hjerter giver dig rig mulighed for at lade fantasien og kreativiteten råde.

Kagekrymmel - design dine egne kager

Du kan så let skabe flotte kager, der er helt uimodståelige. Skab det optimale resultat med vores kreative og alsidige sortiment af kagekrymmel til lagkager, småkager, cupcakes, eller bradepandekager. Den høje flødeskumskage får et professionelt udtryk, når du lige topper med glinsende kagekrymmel. 

Kagekrymmel til den kreative familie

Vi har samlet et bredt udvalg af kagekrymmel til dig. Du kan så let skabe en rigtig familie hygge dag, hvor I sammen bager cupcakes og pynter kager til den store guldmedalje. En kreativ dag med tematiserede muffinsforme. I kan sammen fremtrylle en bred vifte af forskellige muffins, pyntet individuelt med kagekrymmel og toppings. Drømmekager med et udsagn. 

Fødselsdag med kreative aktiviteter

Alle børn er begejstrede for at pynte muffins. Det er en god aktivitet i starten af en fødselsdag. Overrask dine gæster med at lade børnene pynte deres helt egne cupcakes med sukkerøjne og farvestrålende kagekrymmel. Hvert barn får et antal muffins, som de skal pynte efter alle kunstens regler med glasur, kagekrymmel og andre fantasifulde toppings. -Kagerne er klar til at blive spist, når I er færdige med at beundre mesterværkerne. Begejstringen vil ingen ende tage!Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service