0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Lamper

For mange børn er der en tryghed forbundet med at falde i søvn med et svagt lys tændt i rummet. Loftlampen vil nok være forstyrrende, men en lille natlampe med et svagt lys, som også gør, at de kan orientere sig, hvis de vågner om natten, er ideel til børneværelset.

Derfor har vi samlet en lang række spændende natlamper til både drenge og piger. Det specielle ved vores samling af natlamper er, at de ikke blot leverer et særligt lys, men også bidrager til unik dekoration på værelset. Vi har både lamper med forskellige dyr, køretøjer og meget andet. 

Find den rette natlampe til børneværelset

Flere af natlamperne her fra Babadut har flere farver lys, så den lille selv kan vælge, hvilken farve lysskær der skal være i dag. Nogle børn finder det også beroligende med musik, når de skal sove. Derfor finder du også enkelte natlamper, der kan afspille musik.

Hvis du mangler en natlampe til at skabe hygge og tryghed på dit barns værelse, så tag et kig på det store udvalg. Her kan du vælge den helt rette natlampe efter dit barns behov, og derefter kan du nemt bestille den hjem her fra siden. Vi tilbyder dag-til-dag-levering, så lampen hurtigt kan tages i brug.  

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service