0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Lamper

For mange børn er der en tryghed forbundet med at falde i søvn med et svagt lys tændt i rummet. Loftlampen vil nok være forstyrrende, men en lille natlampe med et svagt lys, som også gør, at de kan orientere sig, hvis de vågner om natten, er ideel til børneværelset.

Derfor har vi samlet en lang række spændende natlamper til både drenge og piger. Det specielle ved vores samling af natlamper er, at de ikke blot leverer et særligt lys, men også bidrager til unik dekoration på værelset. Vi har både lamper med forskellige dyr, køretøjer og meget andet. 

Find den rette natlampe til børneværelset

Flere af natlamperne her fra Babadut har flere farver lys, så den lille selv kan vælge, hvilken farve lysskær der skal være i dag. Nogle børn finder det også beroligende med musik, når de skal sove. Derfor finder du også enkelte natlamper, der kan afspille musik.

Hvis du mangler en natlampe til at skabe hygge og tryghed på dit barns værelse, så tag et kig på det store udvalg. Her kan du vælge den helt rette natlampe efter dit barns behov, og derefter kan du nemt bestille den hjem her fra siden. Vi tilbyder dag-til-dag-levering, så lampen hurtigt kan tages i brug.  

Natlamper og sengelamper 

For mange børn er der en tryghed forbundet med at falde i søvn med et svagt lys tændt i rummet. Loftlampen vil nok være forstyrrende, men en lille natlampe med et svagt lys, som også gør, at de kan orientere sig, hvis de vågner om natten, er ideel til børneværelset.

Derfor har vi samlet en lang række spændende natlamper til både drenge og piger. Det specielle ved vores samling af natlamper er, at de ikke blot leverer et særligt lys, men også bidrager til unik dekoration på værelset. Vi har lamper med dyr, køretøjer og meget andet. 

Min helt egen sovelampe

Det er så dejligt at få sit eget værelse. Men når man skal sove, kan det være en udfordring at falde i søvn. En nøje udvalgt natlampe med dit barns favorit dyr på, vil være en stor hjælp til at skabe hygge og tryghed, når det er puttetid. 

Overgangen fra at sove med mor og far, til at skulle sove i sit eget værelse kan være svær. Men din lille familie kunne starte med at have en natlampe i jeres soveværelse, inden I lægger baby ind i det nye børneværelse. Når den lille er blevet stor nok til at sove for sig selv, flytter natlampen med. På den måde vil hyggen flytte med og de genkendelige rammer skabe den tryghed der skal til, for at den lille også kan sove godt i nye rammer. 

Min natlampe er min bedste ven

Min natlampe er min bedste ven, når jeg skal sove. Sådan må det gerne blive. Hvad enten du får projiceret små søde stjerner op på væggen og loftet med din helt egen Twilight Ladybug eller din Twilight Turtle natlampe, så skaber det et roligt og behageligt sovemiljø - og skulle man vågne en lille smule, kan man hygge sig med at kigge på de mange stjerner og det flotte lys. 

De smarte Twilight natlamper lyser tilstrækkeligt til at den lille selv kan finde sin sut eller krammedyret igen.

Puslelampe og sengelampe 

Når Mumitrolden lyser ved puslebordet, er der hyggelys nok til at skifte ble. Men ikke lys nok til at baby vågner helt. Den smarte natlampe skaber den rette afslappede stemning til en godnat knuser, inden baby skal tilbage i seng igen.

Natlamper med LED, batteri, timer og integreret knuser

Flere af vore natlamper har integreret godnat knuser. De bløde natlamper vil gerne have en godnat knuser inden den lille skal sove. Et fint lille godnat ritual man kan benytte sig af hver aften før sovetid. Flere af vore natlamper har LED lys, som er batteribesparende. 

Natlamperne fra Cloud B bruger 3 stk. AAA batterier. Når du indstiller lampen på auto sleep, vil den automatisk slukke efter 45 minutter.

Find den rette natlampe til børneværelset

Flere af nat lamperne fra Babadut har skiftende LED lys, så man selv kan vælge, hvilken farve lysskær der skal være i dag. Nogle børn finder det også beroligende med musik, når de skal sove. Derfor finder du også enkelte natlamper, der kan afspille musik.

Hvis du mangler en natlampe til at skabe hygge og tryghed på dit barns værelse, så tag et kig på det store udvalg. Her kan du vælge den helt rette natlampe efter dit barns behov, og derefter kan du nemt bestille den hjem her fra siden. Vi tilbyder dag-til-dag-levering, så lampen hurtigt kan tages i brug.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service