0 varer i din kurv
Menu

Håndklæder

Håndklæder til alle begivenheder
Håndklæde, gæstehåndklæde, badehåndklæde og badelagen. Der er kvalitets løsninger til alle begivenheder. Hvad enten det er til de store eller helt små badeoplevelser. Du kan selvfølgelig tilpasse anvendelsen helt efter dit behov. Dine badehåndklæder og gæstehåndklæder fra Queen Anne må gerne være praktiske, lækre og flotte på samme tid. Find dine nye håndklæder i Babaduts flotte sortiment. 

Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
-15 %
-14,29 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Der er match i vores håndklædesæt

Vi er ret stolte af vores flotte sortiment af farverige håndklædesæt fra Queen Anne. Det er let at tilpasse farvetonen på badehåndklæderne med sæbedispenser, badeforhæng og bademåtte. Du kan let træffe et stilfuldt valg med kvalitets håndklæder i lækre farver. 

Vores stilfulde håndklædesæt kan også konkurrere på prisen. Den gode kvalitet af håndklæderne tangeres også af en god pris. Du kan nemlig holde dine omkostninger på en udskiftning af dine håndklæder, badehåndklæder og badelagner på et absolut minimum.

Håndklæder med navn

Vi må sige, at følelsen af de superlækre bløde håndklæder fra Queen Anne er helt unik. Det kan kun toppes af et håndklæde med dit eget navn på. Få trykt navne på de 4 håndklæder i et håndklædesæt. I sættet får du 2 Queen Anne badehåndklæder 65x130 cm og 2 Queen Anne håndklæder 50x70cm.

På tur eller i svømmehallen undgår du forvekslinger af dine håndklæder og du sikrer, at dine håndklæder altid kommer tilbage til ejermanden.

Håndklæder med navn er altså stil med stil på!

Håndklædesæt til hele familien

Håndklæder er noget, der virkelig er behov for i familien. Især hvis man har børn! Derfor har vi selvfølgelig også super lækre håndklæder og håndklædesæt hos Babadut.dk. Vores håndklæder er i en lækker kvalitet og er i 100% bomuld. Du finder en masse forskellige farver, så du kan få lige de håndklæder der passer ind på dit badeværelse. Og børnene kan også finde deres yndlingsfarve. 

Håndklæderne kan virkelig pifte liv i badeværelset. Du kan nemlig få turkise, gule, orange og mangle andre flotte farver, som virkelig kan skabe liv på badeværelset. 

Selvom kvaliteten på vores håndklæder er rigtig god, er prisen stadig helt fair. Det skal ikke koste en formue, at få flotte og lækre håndklæder. 

Det er let at vælge en farvetone til håndklæderne i badeværelset og på gæstetoilettet. Du kunne også vælge en farvetone til henholdsvis voksne og børn. Eller til forskellige begivenheder. De pæne og de praktiske - til gæster og til stranden? 

Gode råd om dine nye håndklæder

Vores flotte udvalg af håndklæder er i super god kvalitet. Man kan bedømme et håndklædes kvalitet på vægten. Vores håndklæder vejer 420g/m2 og er i 100% bomuld! 

Vi anbefaler, at dine håndklæder vaskes ved 60 grader. Du må gerne bruge mere vaskepulver ved vask af vore Queen Anne badehåndklæder. Det sikrer, at du bevarer deres naturlige blødhed. Det kan du også underbygge ved at tørre tumble dine håndklæder. 

Husk, at skyllemiddel ikke bør bruges, fordi det forringer håndklædernes sugeevne. 

Håndklædesæt som gave

Vi sælger rigtig mange håndklædesæt som gave. Vi får mange henvendelser fra bedsteforældre, som ønsker at købe et sæt til børnebørnene. Det er også en yndet gave at give et håndklædesæt med navn til den lille nyankomne i dåbsgave.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service