0 varer i din kurv
Menu

Isterningbakker

Isterningbakker i høj kvalitet 

Sistemas og Dotz isterningbakker i høj kvalitet er et must. De smarte isterningbakker skal kunne tage turen ind og ud af fryseren et utal gange til fester eller i sommervarmen. Når sommeren brager igennem og din mineralvand eller dine drinks skal pyntes op og køles ned, er dine hjemmeproducerede isterninger lige ved hånden - hver gang du har brug for det. 

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Isterningbakker fra Sistema

De stabelbare isterningbakker fra Sistema er smarte og praktiske. De er velegnede når du skal producere isterninger til den store guldmedalje. Det smarte låg på isterningbakkerne sikrer, at du ikke spilder vand i fryseren og du kan på smarteste vis stable isterningbakkerne i lag efter behov. 

Isterninger til lækre drinks

Du kan lave et hav af fede stunts med dine drinks, når du har isterninger i passende mængder. Isterninger har en praktisk afkølende funktion. Men i den grad også en dekorativ funktion. En flot arrangeret drink med paraply er først en rigtig drink, når den har en flot base af isterninger. 

Kunstfærdige drinks med kreative isterninger

Suppler dine drinks med dekorative og farverige frugter, grønt og søde spidsfindigheder. Mynte, agurk, lime, citron, blåbær, farin, lakrids, chokolade eller sirup - bare for at nævne et udsnit af de muligheder du har. 

Du kan endda toppe - og sætte et ekstraordinært elegant præg på dine drinks, ved at fryse spiselige blomster eller bær ned i dine isterninger. Du får respekt og high fives, når du serverer kunstfærdige drinks med klasse og stil.

Silikone isterningbakker til suppe og babymos

Dine silikone isterningebakker giver dig mulighed for at fryse små portioner af suppe eller babymos. Når dit barn er sulten kan du nemt presse et passende antal frosne firkanter ud til opvarmning i en skål i mikroovnen. Hurtigt og praktisk.

Det smarte ved en isterningbakke i silikone er, at isterningerne er super nemme at presse ud. Isterningbakken kan bruges igen og igen, og er derfor langt bedre for miljøet end engangs isterningeposer.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service