0 varer i din kurv
Menu

Spil

Når familien skal hygge, kan vi anbefale at I tager et godt familie brætspil frem. Igennem tiderne har det gode brætspil været den bedste gaveidé. Det gode brætspil kan lidt af det hele. Brætspil skaber hygge, koncentration, konkurrencemoment og spænding. Det skaber et hyggeligt samvær med familie kvalitetstid. Gode grin, sjov, ballade og masser af latter.

Nyhed!
Udsolgt

Det gode kreative familie brætspil

Det gode spil går aldrig af mode. Mulighederne er uendelige og de hyggelige stunder bringer smilene frem. For både store og for små. 

Brætspil kan skabe fællesskaber på tværs af alder. Du kan altid supplere fødselsdagsgaven med et lille brætspil. Til specielle familiesammenkomster og i venners lag er det gode spil altid en succes.

Forældre, søskende, venner, bedsteforældre og børnebørn styrker familierelationerne ved det gode samvær om et spil. Der bliver nemlig ikke kun spillet. Man fordyber sig og der bliver grinet og snakket, imens man deler tiden sammen i godt selskab. 

Spil til alle tider og steder

Det gode spil er transportabelt. Det er helt uundværligt på ferien, i flyet eller på stranden. Det kan være en fast del af inventaret i stuen, i sommerhuset. I bilen og i tasken - når familien skal på tur. Den lange biltur kan snildt afbrydes af en pause på en rasteplads med et spil. 

Brætspil er den hyggelige adspredelse, som kan tages i brug alle steder. Ude og inde, sommer og vinter - uanset om solen skinner eller det regner og sner. På den kolde hverdagsaften eller i den hyggelige stund i venners lag.

Det gode brætspil skærper hukommelse og koncentrationen

Ønsker du at skærpe din hukommelse, koncentration, paratviden eller logiske tænkning er brætspil en hyggelig og behagelig måde at øve - uden at du opdager det. Du kan fordrive tiden med hyggeligt samvær og opøve gode egenskaber, som du kan bruge i skolen eller på dit arbejde. Det gode brætspil for både børn og voksne kan for eksempel også have elementer af planlægning, strategi og taktik - så du scorer de fleste point og vinder.  

De innovative og lærerige spil knytter generationer sammen og styrker det gode samvær.

Det gode spil med sociale spilleregler

Det gode familiespil kan indøve gode sociale spilleregler. Hvis I som forældre ønsker at øve de sociale spilleregler med jeres børn, kan et brætspil være et godt og brugbart redskab.

Der er selvfølgelig mange, men vi kan nævne nogle af de kvaliteter som opøves og indlæres hensigtsmæssigt med et godt brætspil. For eksempel at kunne tabe og vinde med god stil. At kunne vente på tur og at kunne samarbejde. 

Der er selvfølgelig også kvaliteten i at kunne regne den ud, at lægge en god strategi, så man ikke får afsløret hensigten med sit træk for tidligt - alle gode egenskaber at have, når man senere i livet skal kunne begå sig og indgå i samværet og samarbejdet med familie, venner og arbejdskolleger.

Tag et kig på vores udvalg af spil til børn!Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service