0 varer i din kurv
Menu

Muurla

Muurla er et Finsk brand, der laver produkter i super god kvalitet. Her hos Babadut har vi taget de fineste Mumi produkter ind på Muurla. Både design og kvalitet er i top, så hvis du er vild med Mumitroldene, kan du roligt købe Mumi produkter fra Muurla. 

Muurla er finsk design på 1. klasse

Hvis du er vild med Mumi produkter, kender du sikkert allerede mærket Muurla. Muurla er nemlig kendte for at lave de fineste Mumi produkter til børn og voksne. Muurla startede deres rejse i 1974 med at lave produkter i mundblæst glas, men har udviklet sig og laver nu en masse skønne produkter i mange forskellige materialer. 

Muurla går meget op i, at deres produkter på er i god kvalitet og er funktionelle. Når de designer deres produkter, har de altid hverdagen tænkt ind i produkterne. Alle produkter er designet i Finland og designerne bliver inspireret af årstiderne, hvilket også er meget tydeligt at se i deres mange flotte produkter. 

Mumikrus fra Muurla

I Danmark er Muurla især kendte for deres mumi emaljekrus. Emaljekrusene har de fineste Mumitrold motiver, som både bringer glæde hos børn og voksne. Faktisk laver Muurla deres Mumikrus i flere størrelser, så børnene kan få deres et krus og det samme kan de voksne i familien. Måske i skal have mumikrus der matcher?

Design og funktionalitet er virkelig også tænkt ind i de flotte mumikrus fra Muurla. Kanten på krusene er bøjet nøje, så den ikke får en skarp kant. Dette er ikke en selvfølge, når det kommer til emaljekrus. Ofte er kanten lidt skarp og træls at drikke af, men det har Muurla heldigvis tænkt på! Kanten bøjer nemlig helt ind, så den er blød at drikke af. 

Derudover tåler alle de flotte emaljeprodukter fra Muurla opvaskemaskine, og faktisk også ovn. Det eneste du ikke skal gøre er at sætte dit emaljeprodukt i mirkoovnen - det kan det nemlig ikke tåle. Men emaljeprodukterne er virkelig holdbare og har et fint look, som passer ind i de fleste hjem. 

Mumi julekugler

Hvis du er helt vild med de fine mumitrolde, må du også vide, at Muurla hvert år udkommer med de skønneste Mumi julekugler. Julekuglerne er mundblæst og har hvert sin unikke Mumi illustration. De hænges op med de medfølgende satin bånd og vil med sikkerhed pynte på juletræet. 

Hvert år kommer der en ny Muurla julekugle. Dette er en oplagt mulighed for at samle på Mumi julekuglerne, hvis man har lyst til det. Så kan man forkæle sig selv med en sød Mumi julekugle hvert år. Det er også lidt spændende, hvilket fint motiv der kommer hvert år. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service