0 varer i din kurv
Menu

Svømmeveste

Stort udvalg i flotte og sikre svømmeveste til børn. Find lige den der passer til dit barn, så i kan hygge i vandet.

Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
-20 %
-20 %
Udsolgt

Svømmeveste til børn

Svømmeveste til børn er en vigtig del af enhver families sikkerhedsudstyr til vandsportsaktiviteter. En svømmevest kan hjælpe med at redde liv ved at holde børn flydende og hjælpe dem med at bevare hovedet over vandet, selv hvis de bliver trætte eller udmattede.

En svømmevest til børn er specielt designet til at passe børn og giver dem den nødvendige støtte og komfort, mens de svømmer eller deltager i andre vandsportaktiviteter. Svømmeveste til børn fås i forskellige størrelser og designs, så det er nemt at finde en, der passer til dit barns størrelse og behov.

Svømmeveste til sport og ferie

Svømmeveste til børn er også praktiske, fordi de kan bruges i forskellige vandsportsaktiviteter som vandski, sejlsport og kajakroning. De kan også bruges til rekreative aktiviteter som fiskeri, svømning i poolen eller på stranden.

En svømmevest til børn er også en god investering for forældre, der ønsker at sikre deres børns sikkerhed i vandet. De fleste svømmeveste til børn er lavet af holdbare og slidstærke materialer, som kan modstå slid og tåle flere års brug.

Sammenfattende, en svømmevest til børn er et praktisk og essentielt udstyr for enhver familie, der planlægger at deltage i vandsportaktiviteter eller bruge tid på stranden eller poolen. Det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse og design for at sikre optimal sikkerhed og komfort for dit barn.

Sikkerhed for de små - svømmeveste

Man kan næsten høre, når ungerne hviner over den iskolde dukkert eller den bløde maveplasker. På ferien eller i baghaven.

En svømmevest giver den bedste sikkerhed, når dit barn skal bade, soppe eller bevæge sig i nærheden af vand. Ved stranden, i badeland eller i badebassinet.

Iført en badevest har man fri bevægelighed. Det er praktisk, når man skal lære at svømme eller når man bare skal lege i og omkring vand. 

Svømmeveste til vandhunde og havfruer

En bekvem svømmevest fra Splash About gør turen i bølgerne tryg og sikker. For den lille forsigtige havfrue, der skal lære at mestre det våde element. Eller for den lidt større vandhund, der næsten har hovedet mere under end over vandoverfladen - med vilje selvfølgelig. 

Svømmeveste fra Splash About i klare farver og søde motiver med hvaler, kulørte sejlskibe eller Noahs Ark, gør det i øvrigt let for dig at have øje på dit barn i en pool med mange badende. 

Med en god svømmevest kan du skabe sikkerhed og tryghed for dit barn. Opdriften i badevesten passer på, at dit barn altid ligger rigtigt i vandoverfladen. 

Vandhunde og havfruer kan i øvrigt sagtens ligge i vandoverfladen med svømmebriller og skridsikre badesokker

En badevest er kun sikker under opsyn

Kun en tåbe frygter ikke havet. Det er en god huskeregel. Men sikkerheden for dit barn skal ikke kun tilgodeses på havet eller ved stranden. Børnepools og badebassiner kan risikere at være lige så farlige, hvis børn bader uden voksent opsyn. 

Vi på Babadut.dk vil gerne understrege vigtigheden af, at dine børn aldrig må bade eller svømme uden opsyn. Heller ikke når de bader i en svømmevest. 

Vores neoprendragt fra BabyWarma er til de helt små børn som skal give sig i kast med de våde elementer for første gang. Den smarte dragt giver en god opdrift og er praktisk, hvis det er lidt svært at holde varmen i vandet. 

BabyWarma neopren dragten giver i øvrigt også god uv-beskyttelse. Det smarte design giver god mulighed for at din baby kan have t-shirt på og den praktiske lukning giver masser af plads til svømmebleer eller blebadebukser.

Her bør du også lige tjekke vores veldesignede Floatsuits fra Splash About - en superblød UV svømmedragt med indbygget opdrift.

Neoprendragten er naturligvis ikke en redningsvest. Så det vil være smart at supplere med et sæt svømmevinger.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service