0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Svømmeveste

Stort udvalg i flotte og sikre svømmeveste til børn. Find lige den der passer til dit barn, så i kan hygge i vandet.

Svømmeveste til børn med store og små armbevægelser

Vand er verdens bedste legeplads. Sjovt og udfordrende. Når solen skinner er det bare med at springe i bølgen blå. Men hvad med sikkerheden?

Se vores flotte udvalg af svømmeveste til børn. Til de helt små babyer og til de lidt større, som skal lære at svømme.

Se for eksempel de bedårende svømmeveste fra Sunnylife med små guld vinger. De vil helt sikkert bringe smilet frem, når de små plasker i vandoverfladen.

Sikkerhed for de små - svømmeveste

Man kan næsten høre, når ungerne hviner over den iskolde dukkert eller den bløde maveplasker. På ferien eller i baghaven.

En svømmevest giver den bedste sikkerhed, når dit barn skal bade, soppe eller bevæge sig i nærheden af vand. Ved stranden, i badeland eller i badebassinet.

Iført en badevest har man fri bevægelighed. Det er praktisk, når man skal lære at svømme eller når man bare skal lege. 

Svømmeveste til vandhunde og havfruer

En bekvem svømmevest fra Splash About gør turen i bølgerne tryg og sikker. For den lille forsigtige havfrue, der skal lære at mestre det våde element. Eller for den lidt større vandhund, der næsten har hovedet mere under end over vandoverfladen - med vilje selvfølgelig. 

Svømmeveste fra Splash About i klare farver og søde motiver med hvaler, kulørte sejlskibe eller Noahs Ark, gør det i øvrigt let for dig at have øje på dit barn i en pool med mange badende. 

Med en god svømmevest kan du skabe sikkerhed og tryghed for dit barn. Opdriften i badevesten passer på, at dit barn altid ligger rigtigt i vandoverfladen. 

Vandhunde og havfruer kan i øvrigt sagtens ligge i vandoverfladen med svømmebriller og skridsikre badesokker

En badevest er kun sikker under opsyn

Kun en tåbe frygter ikke havet. Det er en god huskeregel. Men sikkerheden for dit barn skal ikke kun tilgodeses på havet eller ved stranden. Børnepools og badebassinerkan risikere at være lige så farlige, hvis børn bader uden voksent opsyn. 

Vi på Babadut.dk vil gerne understrege vigtigheden af, at dine børn aldrig må bade eller svømme uden opsyn. Heller ikke når de bader i en svømmevest. 

Vores neoprendragt fra BabyWarma er til de helt små børn som skal give sig i kast med de våde elementer for første gang. Den smarte dragt giver en god opdrift og er praktisk, hvis det er lidt svært at holde varmen i vandet. 

BabyWarma neopren dragten giver i øvrigt også god uv-beskyttelse. Det smarte design giver god mulighed for at din baby kan have t-shirt på og den praktiske lukning giver masser af plads til svømmebleer eller blebadebukser.

Her bør du også lige tjekke vores veldesignede Floatsuits fra Splash About - en superblød UV svømmedragt med indbygget opdrift.

Neoprendragten er naturligvis ikke en redningsvest. Så det vil være smart at supplere med et sæt svømmevinger.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service