0 varer i din kurv
Menu

Hama

Hama perler vil altid være et hit hos store og små! Der kan hurtigt gå timer med at lave flotte figurer og motiver med de fine Hama perler. Ikke nok med, at man kan hygge sig med perler og perleplader, de udfordrer også børns motorik, da der skal fokuseres og tænkes imens. Dette er super godt for koncentrationen. 

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

« 1

Perler og perleplader

Allerede fra 3 års alderen kan børnene bruge Hama perlerne til at fordybe sig i kreativ leg. Hos os finder du et hav af perler i forskellige farver og endda også perler med glimmer. Derudover har vi selvfølgelig også en masse forskellige perleplader i forskellige mønstre. Du finder også perleplader, der kan klipses sammen, hvis i har gang i et større projekt. 

Har i lavet en flot kreation med perler hjemme hos jer, ja så er i selvfølgelig velkommen til at sende billeder! Det kan i evt. gøre på vores facebook, vores instagram eller sende det til os i en mail på info@babadut.dk. 

Arbejder du i en institution og ønsker du er ordentlig portion perler? Skriv en mail til os på info@babadut.dk. 

Hama perler - hygge og kreativitet for alle pengene

Med Hama perler starter kreativiteten - med fuldt blus på fantasien. Hama perler giver alsidige og udfordrende muligheder for at skabe dekorative, idérige og spændende konstruktioner eller præcis de motiver du ønsker. Drager, prinsesser, lyssværd, blomster og geometriske former er bare enkelte eksempler på, hvad der meget hurtigt kommer ud af en times leg med Hama perler. Drenge og piger elsker det - voksne og børn!

Rørperlernes farver og deres uendelige kombinationsmuligheder giver dig leg for alle pengene. Hama perler er uopslidelige og kan anvendes i generationer fra 3 årsalderen og mange mange år efter.

Historien om Hama - sådan begyndte det

Hama perler er en god historie. Hama er forbogstaverne i Malte Haanings navn. Malte fik en god idé, der viste sig at blive en kæmpe succes. 

Hans fabrik producerede i forvejen sugerør, pindemadspinde, sjippetove, fluesmækkere og mange andre sjove ting. Men hans forretningssucces eksploderede i fremgang, da han startede produktionen af rørperler. 

Der viste sig en enorm efterspørgsel på netop rørperler i alle regnbuens farver. Han startede produktionen i 1971 og måtte med det samme udbygge kapaciteten, for at kunne følge med efterspørgslen. I dag sælges Hama rørperler i mere end 50 lande over hele verden. Enhver iværksætters drøm. 

Stryge teknikken - sjov info

Vi kender alle stryge teknikken, til at lime perlerne sammen når pladen er fuld. Den teknik opfandt Malte selv. I starten måtte man enten ødelægge perlepladens motiv igen. Eller også måtte man lime motivet på en papplade eller et kartonstykke. 

Siden 1971 har Hama suppleret sortimentet af rørperler i Midi størrelse til nu også at omfatte størrelserne Maxi og Mini. Mini Hama perler er for de ekstremt fingernemme perle entusiaster.

Hama går digitalt og viralt - App og YouTube

Udviklingen har stormløbet Hamas produktion, som er blevet udbygget flere gange siden de startede. I 2015 blev Hama også digital. 

Den digitale leg med perler gik i æteren med Hama Universe. En app som rummer fantasifulde skabeloner, og engagerer perle entusiaster, over hele verden til at dele deres flotte kreationer med hinanden - i deres helt eget forum.

Skal man gå viralt, er man selvfølgelig også nødt til at have sin helt egen YouTube kanal. Derfor fik Hama i 2018 sin helt egen YouTube kanal - det perfekte forum for kreativitet og idé rigdom. Hama perler på YouTube! - det må være inspiration og fantasi på den store klinge. 

Hama perler - udviklende leg og hobby

Vi bringer en advarsel! Hama perler er stærkt vanedannende. Med Hama perler starter legen med det samme - helt af sig selv. Entusiasmen og koncentrationen ses i øjnene, når de små fingre aktivt placerer perlerne i motiver, systemer og mønstre. Hama perler lægger op til alsidige og stimulerende legeaktiviteter, som man kan fortsætte med i timevis og vende tilbage til igen og igen.

Hama perleplader

Du finder selvfølgelig også en masse forskellige Hama perleplader i forskellige former og motiver. DEt gør det nemt for børn at lave heste, hjerter, prinsesser og meget andet - de har nemlig formen og kan nu nemmere lave et motiv. Når det skal være mere kompliceret eller kreativt, kan man bruge de firkantede perleplader og lave sine egne kreationer. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service