OBS! Vi har netop skiftet webshopsystem, så der kan være små fejl og mangler. Vi arbejder på at finde, og løse dette så hurtigt som muligt. Tak for din forståelse.

0 varer i din kurv
Menu

Hama

Hama perler vil altid være et hit hos store og små! Der kan hurtigt gå timer med at lave flotte figurer og motiver med de fine Hama perler. Ikke nok med, at man kan hygge sig med perler og perleplader, de udfordrer også børns motorik, da der skal fokuseres og tænkes imens. Dette er super godt for koncentrationen. 

« 1

Perler og perleplader

Allerede fra 3 års alderen kan børnene bruge Hama perlerne til at fordybe sig i kreativ leg. Hos os finder du et hav af perler i forskellige farver og endda også perler med glimmer. Derudover har vi selvfølgelig også en masse forskellige perleplader i forskellige mønstre. Du finder også perleplader, der kan klipses sammen, hvis i har gang i et større projekt. 

Har i lavet en flot kreation med perler hjemme hos jer, ja så er i selvfølgelig velkommen til at sende billeder! Det kan i evt. gøre på vores facebook, vores instagram eller sende det til os i en mail på info@babadut.dk. 

Arbejder du i en institution og ønsker du er ordentlig portion perler? Skriv en mail til os på info@babadut.dk.