0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Muffinsforme

Fødselsdag betyder for det meste også kage og muffins, og hvorfor ikke lave de fineste muffins man overhovedet kan? Du kan gøre lidt mere ud af dine muffins med disse fine muffinsforme med diverse motiver. 

Vi har blandt andet muffinsforme med Paw Patrol og Spiderman, og de vil med sikkerhed gøre, den lille lidt ekstra glad på sin fødselsdag. 

Muffinsforme til den kreative familie

Vi har samlet et bredt udvalg af muffinsforme til dig. Gå på opdagelse i vores kreative og alsidige sortiment af bageforme til cupcakes eller muffins. Muffinsforme sat op med et tema! 

Du kan så let skabe en rigtig familie hygge dag, hvor I sammen bager cupcakes og pynter kager til den store guldmedalje. En kreativ dag med tematiserede muffinsforme. I kan sammen fremtrylle en bred vifte af forskellige muffins, pyntet individuelt med krymmel og toppings. Drømmekager med et udsagn.

Muffinsforme til en regnfuld dag

Kunne man have en skuffe med muffinsforme til en regnfuld dag? Det kan være svært at få tiden til at gå, hvis regnen pisker ned udenfor. Hvorfor arrangerer I ikke den store bagedyst, med tematiserede muffinsforme? Du vælger selv, om du skal lave cupcakes til LOL Dolls, Frozen, Spiderman eller Star Wars tema - bare for at nævne et lille udvalg af vores brede sortiment af cupcakeforme. 

Action helte og idoler i flotte muffinsforme

Kan man putte action helte og idoler i muffinsforme? -Man kan i hvert fald skabe eventyrlige og farverige cupcakes, der helt svarer til forventningerne. Vores tematiserede muffinsforme kan naturligvis bruges til børnefødselsdage, barnedåb, babyshowers og andre festlige arrangementer. 

Slip fantasien løs og heltene fri. Vores tematiserede forme til cupcakes og muffins giver dig rig mulighed for at skabe den optimale temafest. 

Tematiserede muffinsforme

Vi er stolte af vores kreative udvalg af kvalitets muffinsforme. Dine valgmuligheder er mange; LOL Dolls muffinsforme, Frozen, Spiderman cupcakes, Pj Masks, Star Wars, Gurli Gris muffinsforme eller de højaktuelle og populære Paw Patrol cupcakes, Cars, Mickey og Minnie Mouse - alle i farvestrålende eksklusive muffinsforme.

Enhjørning muffinskit

Vi vil gerne henlede din opmærksomhed på vores flotte Enhjørning muffins kit. Hvis mytiske enhjørninger er dit barns største favoritter, er vores kit med enhjørning muffinsforme en succes! Anvend vores flotte stjerne kagekrymmel på dine muffins - og læg sidste detalje på de flotte cupcakes med et billede af en smuk enhjørning.  

Fødselsdag med kreative aktiviteter

Alle børn er begejstrede for at pynte muffins. Det er en god aktivitet i starten af en fødselsdag. Overrask dine gæster med at lade børnene pynte deres helt egne muffins. Hvert barn får et antal muffins, som de skal pynte efter alle kunstens regler med glasur, krymmel og andre fantasifulde toppings. -Kagerne er klar til at blive spist, når I er færdige med at beundre mesterværkerne. Begejstringen vil ingen ende tage!Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service