0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Bolig

I denne kategori “Bolig” har du de bedste muligheder for at skabe et godt overblik over hvad Babadut kan levere til den smarte indretning af din børnevenlige bolig. I kategorien “Bolig” finder du alt det du har brug for, når du og din lille familie skal finde smarte og praktiske indretningsløsninger. Vi kan nævne; Køkkenredskaber, Service, Dyner, Puder og alt til badeværelset - bare for at nævne noget af det du finder i denne kategori.

« 1

Interiør til børneværelset - Den gode indretning

Vores sortiment af lækre produkter til boligen, er komponeret med inspiration fra helt almindelige familiers gode erfaringer med interiør, indretning og organiseret opbevaring. Se for eksempel vores smarte vægmonterede sugekopper fra Dreamfarm til håndtering af f.eks. tandbørster eller nøgler. Vi skal selvfølgelig også nævne Sistemas opbevaringsbokse De lækre bademåtter fra Lord Nelson og de lækreste køkkenredskaber fra Dreamfarm.

De bedste løsninger på din families indretning af badeværelset, køkkenet, puslerummet og soveværelset ligger lige her på Babadut. Tag en kop kaffe og giv dig god tid til at gennemse vores helt unikke kollektion af kvalitetsprodukter.

Læn dig tilbage og lad dig inspirere af vores vedkommende og vel gennemtænkte produkter. Vores styrke ligger i det store udvalg og i den hurtige levering.  

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service