0 varer i din kurv
Menu

Spisetid

-30 %
-10,01 %
-10,01 %
-5 %
-5 %
Udsolgt -10 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt -10 %
Udsolgt -40 %
Udsolgt -5 %
Udsolgt
Udsolgt

« 1 ...

Nu er det spisetid på den gode måde

Velkommen til vores kategori “Spisetid”, der i al sin enkelthed og mangfoldighed handler om alt det du har brug for til den gode spisesituation for dig og din lille familie. De gode spisesituationer har direkte indvirkning på din families trivsel og sundhed.

Vores sortiment er komponeret med inspiration fra helt almindelige familiers gode erfaringer med interiør og indretning i forhold til spisesituationer. Med stoleforhøjere, service, dækkeservietter, højstole og underlag. Det skal være praktisk, det skal bare virke - og så må det også gerne være lækkert samtidig. 

De gode løsninger på din families spisesituation ligger lige her på Babadut. Tag en kop kaffe og giv dig god tid til at gennemse vores helt unikke kollektion af kvalitetsprodukter.

Kategorien “Spisetid” spænder vidt. Fra hagesmække fra Mushie i silikone, over Nûby skåle og spisesæt til alt i sutteflasker, ammepuder, designede højstole og opbevaringssystemer til din mad - både før og efter spisetid. I kategorien “Spisetid” leverer vi det nyeste der rører sig - alt det gode til spisetid.

Læn dig tilbage og lad dig inspirere af vores vedkommende og vel gennemtænkte produkter. Vores styrke ligger i det store udvalg og i den hurtige levering.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service