0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Havfrue tema

Havfrue fødselsdag - forbered din temafest på Babadut.dk

Forbered hele din tema fest på Babadut.dk, og få inspiration fra vores flotte og alsidige udvalg af festartikler. På få minutter har du forberedt en smuk havfrue fødselsdagsfest. 
Vi tør godt garantere, at begejstringen ingen ende vil tage. Duge, service - ja selv kageprint med de flotte ikoniske havfruer!

Vi har en god idé! - Havfrue fødselsdag!

Nu bliver det godt! Ønsker du at holde et brag af en fest, med et indhold, som næsten bærer festen alene - og som ikke kræver overmenneskelig energi, forberedelse og oprydning - Så har vi en god idé!

Du skal holde en temafest med dit barns idoler eller superhelte. For eksempel en temafest med søde og smukke havfruer.

Havfruer med H. C. Andersen og Disney

Slip selv fantasien løs og hold den flotteste fest med smukke havfruer. Børneværelserne er i forvejen spækket med udklædningstøj. Helt sikkert også havfrue kostumer. 

Siden H. C. Andersens “Den lille Havfrue” dukkede op i Disneys univers, har Ariel lagt en inspirerende linje for fantasi, eventyrlige beretninger og kreative rollespil - helt i H. C. Andersens ånd. Lad dine gæster klæde sig ud som havfruer og lad festen begynde.

Festartikler til temafesten med Havfruer

Til den hurtige og problemfrie borddækning kan vi nævne havfrue servietter og paptallerkner formet som muslingeskaller. Vores søde papkrus og popcornbægre er udsmykket med muslingeskaller, så havfrue temaet er sikret. Tjek i øvrigt vores velassorterede udvalg af festartikler. Læn dig tilbage, lad dig inspirere og find inspiration til den helt rigtige udformning af din temafest. 

Intet står i vejen for, at gæster og fødselar kan få den optimale oplevelse - selv med en forholdsvis lille forberedelse. Bare temaet holder - og det gør det med alle vores festartikler. Tema og sjov for alle pengene. Det bliver en fest de sjældent glemmer!

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service