0 varer i din kurv
Menu

Julekugler

På denne side finder du flotte julekugler med forskellige motiver. Mærk julestemningen og find de fineste julekugler, der vil pynte på dit juletræ i år.

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Magiske julekugler

Julen er bare magisk! Og derfor har vi selvfølgelig også julekugler hos Babadut. Julen er lig med hygge for hele familien og når der skal pyntes til jul, må det gerne bringe glæde og varme i maven, så man rigtig kommer i julestemning. 

Pynt juletræet med vores fine julekugler i den bedste kvalitet og de i de fineste variationer. Vi har både sjove og skøre julekugler, men også julekugler med et mere klassisk look. Du finder helt klart noget julepynt hos os, som vil sætte gang i julestemningen. 

Julekugler i filt

Hos os finder du et stort udvalg af julepynt fra Gamcha. De fine julekugler er lavet af filt og bliver håndlavet af kvinder i Nepal, som får en fair løn for deres arbejde. Udover bare at være super fine på juletræet, er Gamchas julekugler også super praktiske, hvis du har små børn eller nysgerrige kæledyr. 

Taber dit barn en af filt julekugler, går de nemlig ikke i stykker! Dette er helt perfekt, når man har små børn, der gerne vil pille lidt ved juletræet. Hæng dem evt. nederest og dine glaskugler øverst, så der ikke sker uheld. 

Det samme gælder ved kæledyr. Kæledyr kan godt være lidt nysgerrige, når de ser noget hænge på juletræet. Måske får de endda lyst til at hoppe op i træet, så noget af julepynten falder ned og går i stykker. Dette slipper du for med kæledyrvenligt julepynt, der ikke kan smadres, hvis det rammer gulvet. 

Mumi julekugler

Mumitroldene bliver ved med at være et hit i Danmark og det forstår vi virkelig godt. De søde bamsede mumitrolde er bare ikke til at stå for. Så da vi hos Babadut fandt ud af, at man også kunne få Mumi julekugler, var vi slet ikke i tvivl! Dem skulle vi bare have.

Hvert år laver Muurla en eller flere nye Mumi julekugler. Hver julekugle fra Muurla er mundblæst og har fine detaljer. Der følger også sattinbånd med til julekuglen, så du kan hænge den på juletræet. Du kan med sikkerhed finde en Mumi julekugle herinde, som du vil kunne lide.

Juleting til hele familien

Julen er bare lig med familiehygge! Der skal måske bages og klippe klistres i december. Men noget af det bedste er også at pynte op til jul med juleting og julekugler. Det er altså bare så skønt at kigge på hele julen. Da vi er en webshop der elsker familie og hygge, ja så har vi selvfølgelig også forskellige juleting. 

Flotte juletræspynt med og i forskellige motiver og farver. Du kan også finde perleplader med julemotiver, julekalendere og nissehuer hos os. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service