0 varer i din kurv
Menu

Bondegårds tema

Fødselsdag med bondegårdstema 

Er traktorer bare et hit hos den lille? Og er bondegårdsdyr bare de bedste? Fejr den lilles fødselsdag med bondegårdstema. Her finder du både traktor kageprint og bondegårdstallerkner, og mere der passer ind i temaet. 

Bondegårds fødselsdag

Når bondegård, avlsdyr og store traktorer er det bedste i hele verden. Så er det oplagt at holde en bondegårds temafest. Du kan lade dine børns venner og klassekammerater komme på den store rundtur på bondegården hjemme i dagligstuen. 

Udsmyk bordet og din service med bondegårdsdyr og traktorer i alle skalaer. John Deer og Deutz-Fahr er klassikere, når de mange hestekræfter skal slippes løs.

Bestil fra vores dyretema sortiment

Du sparer enorme mængder af tid ved at bestille fra vores sortiment med dyretema direkte fra vores webshop. Udsmykningen af festbordet med papservice og andre kreative dekorationer er gjort på et øjeblik. Når bondegårds festen er slut er det forbavsende nemt at rydde op. Med vores dyretema sortiment har du ordnede forhold før, under og efter festen - i et snuptag. 

Her er vi nødt til at fremhæve de søde dyremasker med hunde og katte - eller de smukke heste servietter. Med andre ord: tema festen kan begynde - uden den store tidskrævende indsats!

Kageprint til din bondegårds fødselsdagsfest - Nothing runs like a Deere

Nu kan du få et spiseligt John Deere traktor kageprint til din bondegårds temafest. Alt er godt, når den lille og den store traktor-entusiast skal fejres. Det samme gælder de flotte kageprint med heste. 

Du kan vælge forskellige dyrebilleder fra vores udvalg af tematiserede sukkerbilleder. Vi har flere flotte dyremotiver i muffin størrelse. Du vælger blot de bedste billeder og sætter dem i produktion hos os på Babadut.

Kage præmier med sukkerprint til bondegårdsfesten

Vælger man at lave et lille pointløb til festen, er de flotte bondegårdsmotiver en populær løsning. Hvis der skal kåres et vinderhold, kunne man ikke belønne sejren med en flottere pris. En John Deere kageprintet traktor sejrs kage, med et sukkerprintet traktor billede til vinderholdet? - det er hestekræfter omsat til de sejeste trækkræfter.

Bondegårds temafest med heste og hunde

Du kan nu holde din helt egen bondegårds tema fest med dine dyrevenner. Heste, hunde, katte osv. - en bondegårds tema fest er for rigtige dyrevenner. De lidt vilde dyr kan alle deltage i din temafest og være med til at skabe en oplevelse som festens midtpunkt sjældent glemmer. 

De kendte søde avlsdyr og kæledyr vi kender fra bondegården har altid virket fascinerende eller dragende på store og små dyre entusiaster. Gæsterne og fødselaren kan nu selv få den vilde oplevelse af en bondegårds tema fest - du bestemmer selv!Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service