0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Toiletsæder til børn

Toiletsæder til børn gør overgangen fra potte til toilet nemmere for de små. Find lige det toiletsæde, der passer til din families behov.

Toiletsædet til børn - midt imellem potte og WC

Når man er blevet så stor, at man har styr på potten, men stadig skal øve sig i at gå på toilettet som de voksne, er toiletsædet til børn den sejeste genvej. Toiletbesøget bliver bare sjovere, når man kan selv. Og sædet sikrer, at man ikke falder i eller ned. Med et Skip Hop toiletsæde til børn kan man føle sig helt tryg. Sædets “non-slip” kant sikrer, at man ikke glider og den smarte vippefunktion gør, at store og små kan benytte samme toilet.

Tjek vores udvalg af toiletsæder til børn

Vi har blandt andet toiletsæder til børn i mærkerne Family Seat, Skip Hop og Rotho.

Det praktiske toiletsæde fra Rotho kan monteres let på alle toiletter. Også, hvis familien skal på tur, eller på besøg ved venner og bekendte.

Alle vore toiletsæder til børn kan rengøres let med vand og sæbe. 

Toiletbesøg med et Family Seat toiletsæde til børn

Når dit barn er blevet for stor til at sidde på potte, men stadig mangler lidt for at kunne sidde på et voksen toilet uden støtte, så er toiletsædet til børn fra Family Seat med soft close en fornuftig løsning. Den smarte soft close funktion sikrer, at de små fingre ikke kommer i klemme. Family Seat har et toiletsæde i børnestørrelse, med en pasform, så dit barn helt selv kan gå på WC. Kombinér gerne dit toiletsæde med en skammel fra vores Mumi serie. 

Et Family Seat toiletsæde til børn er fremstillet i hårdt antibakterielt Talia HP Duroplast. 

Ergonomisk og sikkert toiletsæde til børn

Med et toiletsæde i en ordentlig kvalitet, får barnet den rette støtte, sidder bekvemt og stabilt på et almindeligt toilet. Toiletsædet monteres hurtigt og problemfrit på dit voksen toilet. Når de voksne skal til, vippes toiletsædet bare op. Hurtigt, nemt og når besøget er slut, er man fri for at skulle håndtere og rengøre potten. 

Skyd på mål med Tinkle targets

Det er så rart for alle, at kummen rammes, når drengene står op og tisser. Det skulle der være en god chance for at de kan lære med Tinkle targets. Skyd på mål efter en fodbold, en amerikansk fodbold eller en baseball. De små billeder fra Tingle targets er fremstillet i papir og stopper ikke toilettet, når der er “Bullseye”.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service