" "

       Vi holder ferie ☀️Fra 12/7 - 21/7 begge dage incl. // Vi sender igen man. d. 22/7 📦
Bestil nu og få 10% på din ordre med koden: ferie (gælder ikke iforvejen nedsatte varer)🎉           
         

0 varer i din kurv
Menu

Gåseler

-40 %
-40 %

Smart gåsele fra Diono

Vores gåseler er virkelig et af de produkter vi ser vinde frem. Gåseler har været ude af markedet i en årrække, men bliver nu mere og mere populære igen.

Børnefamilier på farten har selvfølgelig brug for at der er styr på de små. Hvis den lille har krudt bagi og “vil selv”, er en gåsele fra Diono en nærliggende løsning. 

De små kan let blive væk i en folkemængde. Man blinker lige med øjnene - og så er de pist væk.

Med en gåsele fra Diono kan du slappe helt af. Inden for en radius af 1,2 meter har dit barn frit spil. Men du har hele tiden styr på hvor den lille befinder sig. Det er rart at have friheden til at begive sig rundt og gå på ekspedition uden at vide, at mor har snor i begivenhederne.

Gåseler er et sundt alternativ til klapvognen

Det kan være dejligt og også sundt, at spadsere i stedet for at sidde stille i klapvognen hele tiden. Gåseler giver en god aktionsradius for den lille - uden at der opstår farlige situationer. På samme tid kan I øve jer i hvilke steder der kan være fri leg. Og hvilke steder det er vigtigt at holde mor i hånden - eller sidde sikkert i klapvognen.

Gåsele - en sikkerhed i trafikken

Gåseler er et must, hvis I skal gå langs trafikerede veje. De helt små kan ikke bedømme faren ved trafikken, og vil let kunne komme galt afsted. 

Der er rigeligt at holde øje med og være på vagt overfor. I byerne er der andre gående, cyklister, busser og biler - Det rene kaos, hvis man ikke har lært at begå sig i trafikken endnu. Det sikre fortov og den farlige trafik er meget tæt på hinanden, og et lille fejltrin kan ende fatalt.

En gåsele fra Reer kan derfor være et smart valg. Med en gåsele kan I øve at holde i hånden og lytte efter hvad der bliver sagt. Samtidig med at mor og far har sikkerheden og trygheden i den smarte gåsele. 

Gåseler og trafiklære

En gåsele fra Reer skal som udgangspunkt støtte dit barns læring i forhold til trafikken og trafiksikkerhed. Det gode kendskab til hvordan man færdes som fodgænger i den travle trafik starter tidligt. Det er selvfølgelig den voksnes ansvar at sikre, at barnet ikke løber sin vej og kommer til skade. Trafiksikkerhed handler i den grad om at lære at høre efter hvad de voksne siger. 

Gåseler giver derfor den lille familie en god mulighed for at øve sig i trafikken i fuld sikkerhed - og den lille kan roses til skyerne, når det går som aftalt.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service