0 varer i din kurv
Menu

Jabadabado

Svenske Jabadabado laver skønt trælegetøj til børn. Deres legetøj tåler virkelig at blive leget med og kan bruges igen og igen på grund af de holdbare materialer. Børn er vilde med at lege og Jabadabado vil blive et sikkert hit!

-20 %
Udsolgt

Hvem er Jabadabado?

Jabadabado er et svensk legetøjsmærke, der laver det fineste og sjoveste trælegetøj til børn. Rejsen startede tilbage i 1993 med et håb om at skabe god legetøj til børn, som de virkelig ville holde af og lege med igen og igen. Deres mål er endda, at det fine legetøj fra Jabadabado kan blivet givet videre til næste generation på grund af den gode holdbarhed. Hvert produkt bliver nemlig skabt til at skulle kunne holde længe. 

Du kan roligt købe trælegetøj til børn fra Jabadabado. Det er god kvalitet og dine børn kan lege med det i hundere vis af timer. Jabadabado hitter især som julegave til børn.

Sikkerheden er vigtig for trælegetøj

Jabadabado går meget op i sikkerheden for deres legetøj. Det er vigtigt for dem at sikkerheden er helt i top, så du trygt kan købe deres legetøj. Alt trælegetøj fra Jabadabado bliver testet og godkendt inden det kommer ud. De sørger også for at bruge sikre materialer til deres legetøj. Det er nemlig lavet i materialer som træ og bomuld med fokus på farver, design og funktionalitet. 

Produkterne bliver CE-testet, så du ved, at der ikke er farlige kemikalier i det legetøj dine børn leger med til daglig. Derudover er der heller ikke BPA, PVC og phthalater i noget af deres legetøj. 

Fordele ved trælegetøj

Børn elsker at lege og gør det hver eneste dag. Så det er vigtigt at give dem noget legetøj der holder, og som de har lyst til at bruge igen. Både for deres skyld, men også for miljøet skyld. Derfor er Jabadabados trælegetøj et godt bud. Det holder til at blive leget med og er ikke fyldt med små plastikdele der kan knække. 

Trælegetøj til børn kan være super lærerigt. En gåvogn kan hjælpe den lille med at stå bedre på benene. Gåvognene fra Jabadabado er endda ekstra smarte, da de også har aktivitetslegetøj på foran. Det er super godt for motorikken og gør at gåvognen kan bruges endnu mere. 

Legemaden kan give inspiration til at skulle hjælpe i køkkenet. Det er altid rart at hjælpe mor og far med at lave mad, og så er det godt at kunne hjælpe til. Køb en pizza i træ, et legekøkken eller lignende fra Jabadabado og se om ikke det giver inspiration til at lave lækre retter i køkkenet. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service