" "

       Vi holder ferie ☀️Fra 12/7 - 21/7 begge dage incl. // Vi sender igen man. d. 22/7 📦
Bestil nu og få 10% på din ordre med koden: ferie (gælder ikke iforvejen nedsatte varer)🎉           
         

0 varer i din kurv
Menu

Neutral

Neutral - Dansk børnetøj med god samvittighed

Grundlæggerne af virksomheden Neutral er danske Christina Larsen og Lars Bech. I deres dedikerede kamp for at skabe et bæredygtigt brand med øje for økologi, miljø og kvalitet, startede de i 2008 deres eget tøjmærke - Neutral. Initiativtagerne blev hurtigt til markedsledende producenter af bæredygtigt økologisk tøj og tilbehør til børnefamilier verden rundt. 

Neutral - et brand for økologisk børnetøj

Neutral har base i København med produktionen placeret i Indien. Med mere end 20 års erfaring i konventionel tekstilindustri har Christina og Lars været vidner til en branche under stærkt pres. Med dygtig forretningsføring og med hjertet på rette sted, har de skabt et brand som er kommet for at blive. Neutral er et økologisk tøjmærke, som er fremstillet med ægte respekt for mennesker og for vores planet.

Neutral har et holistisk værdigrundlag 

Neutral har blandt andet lagt en ny linje for tekstilproduktion. De har set, at den hårde konkurrence i tekstilindustrien har presset priserne ned - på bekostning af naturen og menneskelige ressourcer.

Deres holistiske tilgang til tøjproduktion tager derfor vare på de mennesker, som producerer tøjet og på miljøet i de lande, hvor fabrikkerne ligger. Neutral er drevet af et engagement og et overordnet fokus på økologi, kontrol og løbende forbedringer. 

Neutral er kvalitet & sikkerhed

Med internationale bæredygtighedsstandarder, der dækker hele forsyningskæden, er Neutral bygget på de højeste sociale, etiske og miljømæssige kriterier for tøjproduktion.

Det er næsten unødvendigt at sige det, men Neutral opfylder alle gældende standarder og er naturligvis Phthalatfrit og BPA-frit. Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service