0 varer i din kurv
Menu

På tur

-40 %
-40 %
-10,01 %
-30 %
-30 %
-30 %
-30 %
-30 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt -50 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

« 1

Udstyr og tilbehør når familien er på tur

Velkommen til vores kategori “På tur”. Når familien er på tur, skal man bare have udstyret i orden. Det gælder de bekvemme løsninger for opbevaring, den handy bæltetaske, den praktiske barnevognstaske eller den lille mobilholder til klapvognen når du er på udflugt med den lille. Vores sortiment for “På tur” omfatter blandt andet tilbehør til bilen, regnslag til barnevognen, tilbehør til barnevognen og en bred inspiration til hvad du kan få brug for på din ferie. 

Gang på gang bliver man overrasket over, hvor praktisk det er at have helt styr på tingene. 

Karabinhager og kroge til praktisk og nem ophængning i bilen eller på ydersiden af barnevognen sikrer, at tingene er lige ved hånden - altid. Pusletasken og beholderen til bleposer må for eksempel gerne være i umiddelbar nærhed, når uheldet er ude og den lille skal skiftes. Også selvom du er langt væk fra hjemmebasen. 

På tur med bil eller i barnevognen

Den relevante, praktiske og nærværende opbevaring i smarte rygsække eller pusletasker er helt essentiel, når hænderne slipper op. Hvem kender ikke situationen, hvor der ganske enkelt ikke er hænder nok. 

Vores Stow´n Go bagsæde Organizer er den optimale løsning for at undgå rod på bagsædet. Drikkeflaske, mobil, snacks og læsestof er nogle af de ting du kan opbevare i den smarte bagsædepose, når børnene på bagsædet skal adspredes. 

Kategorien “På tur” spænder vidt. Fra bagsæde Organizers fra Stow´n Go, over praktiske Comfy Me babypuder fra That’s Mine til opbevaringstasker og -kurve til barnevognen fra 3 Sprouts. 

Læn dig tilbage og lad dig inspirere af vores vedkommende og vel gennemtænkte produkter. Vores styrke ligger i det store udvalg og i den hurtige levering.
Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service