0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Skamler

Skamler til børn i forskellige modeller og farver. En børneskammel er perfekt på badeværelset eller i køkkenet, når den lille skal hjælpe til med aftensmaden.

Skridsikker skammel til børn

Når man skal nå en ting på hylden, er en skridsikker skammel til børn fra, for eksempelvis, Rotho svaret. Dine børn kan anvende en skridsikker skammel overalt i hjemmet og i haven. På toilettet, når der skal børstes tænder. Når man skal op og sidde på toiletsædet, eller når der skal findes en pegebog på hylden i børneværelset. 

Vores skamler til børn indgår også som en del af legen på børneværelset, eller som taburet, når det er tid til at se lidt børne TV.

“Kan selv og vil selv” - Mumi skammel

I vores Mumi serie fra Rätt Start kan man selvfølgelig også købe en Mumi skammel til børn. Den sjove skammel har de sødeste motiver, hvor Mumitrolden bader og leger. Den søde Mumi skammel fra Rätt Start er ideel til børn der kan selv og vil selv. 

Når man gerne vil hjælpe til i køkkenet ved køkkenbordet eller ved -vasken. Hvis man skal bruge en skammel til at sidde på i bruseren eller i badekarret. Den skridsikre overflade på Mumi skamlen passer på den lille - uanset om skamlen er våd eller tør.

Bemærk, at du også kan købe et toilet sæt med skammel og potte i Mumi serien fra Rätt Start. 

Børneskamler er hjælp til selvhjælp

En børneskammel er hjælp til selvhjælp. Med en børneskammel under armen, kan man være med overalt. Den lille kan selv flytte rundt på skamlen og tage den i brug efter behov. Se også vores trinskammel med to trin fra Rotho. Skamlen er ca. 20 cm høj og kan holde til 40 kg. Alle vore skamler til børn er selvfølgelig fremstillet uden BPA og andre farlige stoffer.

Vore børneskamler er så holdbare og fremstillet i så slidstærkt et materiale, at de kan anvendes i hjemmet længe efter at de små er blevet store. Det sker jo også, at de store en gang imellem har brug for hjælp, til at nå helt op i højderne.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service