0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Star Wars kageprint

"Luke I am your father!". Er i fans af Star Wars, og skal holde en sjov fødeselsdag med den sejeste kage? Så skal i da have et sejt Star Wars kageprint!

Kageprint af Star Wars universet 

Tag på hæsblæsende actionspækket eventyr med Star Wars heltene som kageprint. Arrangér din helt egen fest for de ikoniske helte fra Star Wars med vores flotte Star Wars kageprint. Dine helte er alle til stede. Rey, Finn, Luke Skywalker, Han Solo og selvfølgelig BB-8.

Dekorér din lagkage eller din bradepandekage med de seje Star Wars kageprints - eller måske begge dele på én gang. Hvem drømmer ikke om at tage en maveplasker i et velassorteret kagebord, med super idolerne fra Star Wars? 

Kageprint til Star Wars heltene

Nu kan du købe et spiseligt Star Wars kageprint, når din lille superhelt skal fejres. Præcis som du ønsker det. Lad fantasien råde og bestem selv, hvordan kagen skal se ud, ved at vælge et motiv fra vores udvalg af færdigtrykte tematiserede sukkerbilleder.

Sukkerbilleder som Star Wars kageprint kan bruges til mange anledninger, men alle for at bringe festen op på et nyt niveau. 

Vælg for eksempel at servere en kage til fødselsdagsfesten, pyntet med de vanvittigt flotte Star Wars action helte som kageprint. Overrask både festens midtpunkt og gæsterne ved det næste party med et flot Star Wars kageprint motiv. 

Star Wars sukkerbilleder - Take a Walk on the Dark Side?

Vælger man at lave et lille pointløb eller et Star Wars helte løb til festen, er den kageprintede lagkage med de action spækkede Star Wars ikoner en populær løsning. Hvis der skal kåres et vinderhold, kunne man ikke belønne sejren med en flottere pris. En Star Wars kageprintet sejrskage, med et sukkerprintet billede til vinderholdet? 

Printede Star Wars sukkerbilleder

Du kan også vælge at lave en fest af et kagebord. Servér de flotteste Star Wars kageprint på tænderskærende helteopgaver, med lyssværdene tændt. Vores kageprints kommer i et rundt format, som du lægger direkte på den færdige lagkage eller bradepandekage. Efter ca. 20 minutter er kagerne med de flotte motiver klar til den store åbning. - Husk at kagen skal være afkølet, inden du lægger Star Wars kageprintet på.

Kageprint til alle anledninger

Star Wars universet har taget verden med storm - det har vores Star Wars kageprint også. De seje superhelte samarbejder, kæmper og sejrer altid over antiheltene - det er overraskende let at bringe humøret i affekt, når de flotte Star Wars kageprintede kager kommer på bordet. 

Hvis du hellere vil have forskellige personliggjorte sukkerbilleder, kan du også vælge at få printet flotte motiver i muffin størrelse. Du vælger blot det bedste billede og sætter det i produktion hos os på Babadut - vi er klar.

Star Wars kageprint - sådan gør du

Vi har en bragende succes med vores Star Wars kageprints. Når du skal planlægge din fest, har du flere muligheder for at gengive de flotte Star Wars sukkerbilleder. Star Wars kageprintet leveres som nævnt i et cirkelrundt format på 20 cm og 16 cm i diameter. Du kan også finde dit eget billede og bestille et sukkerbillede med eget billede.

Star Wars kageprintene er veganske. Fri for Gluten, Laktose og sukker.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service