0 varer i din kurv
Menu

Penalhuse og punge

Bliv skoleparat i en fart med punge eller penalhuse fra Babadut.dk. Som du ved, er det supervigtigt, at dit barn får en god skolestart. Der er mange ting at holde styr på, når dit barn skal starte i børnehaveklasse eller i 1. klasse. 

De nye omgivelser vil kræve meget af dit barn. Så en god skoletaske og et godt penalhus er helt centralt for at dit barns skoledag.

-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10,01 %
-10,01 %
-10,01 %
-10,01 %
-10,01 %
-10,01 %
-10,01 %
-10,01 %
-10,01 %
-10,01 %
-10,01 %
-10,01 %
-10,01 %
-30 %
-15 %
-15 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt -10,01 %
Udsolgt -10,01 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Skole - parat - go! 

Vores flotte penalhuse med kreative motiver fra AffenZahn bringer smilet frem. Hver gang det tages op af skoletasken. Det samme gælder de helt specielle håndlavede filt punge fra Gamcha.

Både pungen og penalhuset er den lille hjælper, når der skal holdes styr på penge, blyanter, farver, viskelæder, lineal med mere. Både i skolen, i tasken og hjemme på skrivebordet.

Penalhuset fra Affenzahn - en kreativ løsning 

Det søde og bløde penalhus fra Affenzahn gemmer på flere sjove overraskelser. Hvad enten du vælger hunde- fugle- bjørne- eller tigermotivet, så kan de glade dyr række tunge. Vi vil foreslå, at dit barns navn skrives på tungen. En kreativ, sjov og praktisk måde at holde styr på sine ting.

Penalhuset fra Affenzahn - en miljøbevidst løsning

Penalhuset fra Affenzahn er også en miljøbevidst løsning. Hvert penalhus består af 50% genbrugsplast fra plastflasker. Så ved at købe et penalhus fra Affenzahn passer du også på miljøet - en rar tanke, ikke sandt?

Personligt penalhus med navn

Det er ret sejt, at vi også kan levere personlige penalhuse med navn på. Få trykt dit barns navn på penalhuset, så det altid er let at skelne fra de andre elevers penalhuse. På en almindelig skoledag skifter eleverne undervisningslokale mange gange. De arbejder individuelt eller i grupper i klassen eller på gangen. Så muligheden for, at penalhuset pludselig er væk, er stor. Et unikt og personligt penalhus med dit barns påtrykte navn på, har en væsentligt større mulighed for at finde hjem til ejermanden igen, hvis det er blevet væk. 

Unikke filt punge fra Gamcha

Vi er ret stolte af vores udvalg af unikke filt punge fra Gamcha. De bløde og lækre punge med de sødeste dyremotiver er håndlavede af 100 % uld i den bedste kvalitet. De er håndsyede af kvinder fra Nepal og hver enkelt filt pung skiller sig ud. Der er med andre ord ikke to produkter der er helt ens. Men alle produkterne er fyldt med sjæl og varme.

De håndlavede rustikke filt punge fra Gamcha er ikke til at stå for, og anvendes af både voksne og børn. Filt pungene er lavet i naturprodukter og er derfor særdeles holdbare. Selv farverne er 100% AZO-fri. 

Gamcha Projektet

Gamcha projektet støtter kvinder, som kæmper for at skabe sig en sikker fremtid på mere lige fod med mændene i Nepal. Køber du en Gamcha filt pung støtter du en god sag og forbedrer levevilkårene for disse kvinder. Gamcha er design for en god sag og er en succes. Virksomheden i Nepal er nemlig vokset til mere end 100 ansatte kvinder i 2017.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service