OBS! Vi har netop skiftet webshopsystem, så der kan være små fejl og mangler. Vi arbejder på at finde, og løse dette så hurtigt som muligt. Tak for din forståelse.

0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Opbevaring af babymad

Vi ønsker kun det bedste for vores børn – herunder god, hjemmelavet mad. Derfor er det også nødvendigt med ordentlig opbevaring til maden, så det forbliver friskt og velsmagende. Når du skal opbevare mad til din baby, er det vigtigt, at du anskaffer dig de rette beholdere, hvor der ikke er nogen risiko for, at opbevaringen afgiver skadelige stoffer.

Her hos Babadut har vi samlet en masse af disse gode løsninger til opbevaring, og du får dem i høj kvalitet uden skadelige stoffer. Vores udvalg omfatter alt lige fra små og store beholdere til is-beholdere og frugtkurve. 

Lav lækkert og hjemmelavet mad til dit barn

Du får beholderne i et stort udvalg af forskellige former og størrelser, så du kan komme i gang med at lave hjemmelavet mad. Du slipper for at købe færdiglavet babymad på glas, og du kan nemt kokkerere større portioner, som kan fryses ned i en af vores mange beholdere. På den måde kan du blot tage den mængde op fra fryseren, som du behøver.


Tag et kig på vores sortiment af opbevaring til baby, og få fingrene i alt, hvad du skal bruge til at komme i gang med de hjemmelavede retter. Hos Babadut tilbyder vi dag-til-dag-levering, så du hurtigt kan begynde i køkkenet.