0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Nøglesnore

Bliver nøglerne altid væk? Hav dem i en nøglesnor, så du nemmere kan finde dem der hjemme eller i tasken. Du kan evt. få skrevet telefonnummer på nøglesnoren, så dine nøgler kan komme sikkert hjem, hvis du skulle miste din keyhanger. 

Keyhanger eller nøglesnor - kært barn har mange navne 

Keyhangers eller nøglesnor er en særdeles populær løsning på en dagligdags følgesvend - Nøglen. Det kan vi tale med om på Babadut.dk. Vores smarte nøglesnore går som varmt brød.
Nøglesnoren med navn er den smarte personlige udvej for dig, der ikke vil miste dine nøgler, for dig der gerne vil sikre sig, at der er styr på dem - eller gerne vil sikre sig, at de kommer tilbage til dig, hvis de bliver væk. 

Med en keyhanger, er nøglen let at fange i bunden af tasken.

Keyhangers med navn eller nummer

Hos Babadut.dk kan vi det meste, når det kommer til keyhangers. Vi tilpasser dine keyhangers til dit specifikke formål, så du får et resultat, som du er glad for.

Det er smart at holde styr på de mange ekstra nøgler til bilen, postkassen, udhuset eller hoveddøren. Det er også rigtig smart, at man om morgenen kommer ud af huset med den rigtige nøgle på lommen, i tasken eller omkring halsen. Keyhangers med navn eller nummer, kan sikre at det foregår problemfrit uden de store logistiske udfordringer.

Nøglesnoren kan personliggøres ved at vælge forskellige farver til forskellige funktioner eller personer. I et farvespektrum som både passer til mænd, kvinder, drenge og piger.

Nøglesnoren til barnet på vej

Når I stormer ud ad døren om morgenen eller i løbet af dagen, er det praktisk, med nøglesnore med individuelle navne på. Nøglesnoren er specielt smart til skolebørn, men kan sagtens bruges af hele familien.
Vi kan klart anbefale, at du får påtrykt dit barns navn og for eksempel hjemmets telefonnummer - Så en mistet nøgle har en chance for at komme hjem igen til den rette ejer.

Sikkerheden er i orden

Vores nøglesnore har selvfølgelig sikkerhedsclips, for at sikre, at sikkerheden er i orden. Skulle nøglesnoren komme til at gribe fat om en gren eller andet, imens den hænger om dit barns hals, vil sikkerhedsclipsen udløses og ulykken være undgået.

Påtrykt navn eller nummer

Vær opmærksom på, at der er et maksimum på antallet af tegn vi kan påtrykke dine nøglesnore. 

Vi kan påtrykke 20 tegn på nøglesnoren. Bogstaver og tal.
Vi påtrykker din tekst på begge sider af snoren med skrifttype Arial. Så teksten også kan ses, uanset hvordan snoren ligger eller hænger. Se eventuelt på billedet hvordan det kommer til at se ud. 

Nøglesnoren kan selvfølgelig klare en tur i vaskemaskinen. Teksten er yderst slidstærk og holder nøglesnorens levetid.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service