0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Puslepuder

Her finder du vores udvalg af flotte og lækre puslepuder. Alle forældre ved, hvor meget tid der bliver brugt ved puslepuden, det er derfor med at finde den helt rigtige.

Puslepude, pusleunderlag og puslemåtte

Navnene dækker alle den samme funktion. Puslepuden, pusleunderlaget eller puslemåtten er den smarte løsning, når der er er gevinst i bleen. Vores store udvalg af meget forskellige pusleunderlag giver dig en god mulighed for at vælge netop den løsning, som passer bedst til dig og den lille. 

Med den perfekte puslemåtte kan du danne base, med de helt rigtige hjælpemidler. Stofbleer, bidelegetøj og en smart og underholdende uro, bare for at nævne noget. 

Det praktiske design af din puslepude understøtter desuden den hurtige rengøring og den praktiske aftørring, for det rigtige niveau af hygiejne. 

Ergonomiske puslepuder

Det er lige så vigtigt, at din puslepude understøtter dit barns nakke, når der skal skiftes tøj eller ble. De ergonomiske pusleunderlag fra Babytrold er fremstillet i blødt skum. Puslepuden er blød og behagelig for baby at ligge på. Skummaterialet er naturligvis 100% BPA-frit. Den smarte omgivende kant er så høj, at baby ikke triller ned.

Puslebord og puslepude

Puslebordet er først komplet, når du har en god og funktionel puslepude. I de første år af barnets liv, er et veludstyret puslebord en central del af jeres liv. Det er bare afstressende, at alle de ting I har brug for til at pusle og pleje, ligger indenfor en armslængde. Det er også dejligt sikkert, at man altid kan have en hånd på baby, imens man rækker ud efter creme, pudder eller en ny ble.

Mumi puslepude

I vores serie af produkter med Mumitroldene, har vi selvfølgelig også en flot og iøjnefaldende Mumi puslemåtte fra Rätt Start. De små elsker Mumitrolden og de mange eventyr han tager ud på med sine venner. Med en Mumi puslepude er der rigeligt at pege på, og snakke om, imens I skifter ble. Her vil vi i øvrigt gerne gøre opmærksom på, at puslepuden med Mumitrolden, Lille My og Snorkfrøkenen kan suppleres med den flotte Mumi sutteklud og Mumi aktivitetsbog. Det bringer smil, pludren og jubel til den lille hyggestund på puslebordet.

Puslepuder for høj sikkerhed og god hygiejne

Vores puslepuder sikrer en høj sikkerhed og en god hygiejne. Vores store udvalg af puslepuder er præget af moderne mønstre og flotte farver. Se for eksempel vore flotte puslepuder fra Gamcha og That’s Mine. De afvaskelige overflader sikrer at I altid holder niveauet for en god hygiejne. Du kan endda med god samvittighed supplere dit puslebord med vores antibakterielle vådservietter fra Nûby.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service