0 varer i din kurv
Menu

Tøj

Velkommen til vores kategori “Tøj”, der hjælper dig med at finde de personlige og individuelle bud på spændende tøj - den gode stil til de yngste eller til den lille ny. Hos Babadut har vi års erfaring i salg af beklædning og udstyr til børnefamilier. Find inspiration i denne kategori og gå på opdagelse i de mange muligheder. Tjek vores sortiment og find de bedste løsninger - for dig og din lille familie. 

Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

« 1

Tøj til alle tider

I “Tøj” kategorien har vi sammensat et blandet udvalg af stilsikkert tøj og personlige beklædningsgenstande til dig, baseret på helt almindelige familiers gode erfaringer med tøj som kan anvendes igen og igen - også selvom det har været i vaskemaskinen et utal gange. Se for eksempel vores sortiment i Bodystockings, Hagesmække, T-shirts, Strømper og Regntøj

Det må gerne være praktisk, være smart - og så må det også gerne være lidt lækkert samtidig. Vi har bare det hele i beklædning med personligt tryk..

De gode løsninger til din families tøjkollektion ligger lige her på Babadut. Tag en kop kaffe og giv dig god tid til at gennemse vores helt unikke kollektion af stærke kvalitetsprodukter.

Kategorien “Tøj” spænder vidt. Fra små Savlesmække, de sødeste strømper fra Socks On, lækkert designede far, mor, storebror og storesøster T-shirts over farverige kvalitets bodystockings fra Fixoni - alt sammen til flotte priser. Udvalget er stort, kreativt og assorteret.

Vi er nødt til særligt at fremhæve de lækre babysokker fra Gamcha. De håndlavede babysokker fra Gamcha er fremstillet i merinould af kvinder i Nepal. En fantastisk gaveidé til de små fødder som med garanti altid vil holde sig varme og tørre i kvalitets ulden fra New Zealand.

Læn dig tilbage og lad dig inspirere af vores vedkommende og vel gennemtænkte produkter. Vores styrke ligger i det store udvalg og i den hurtige levering.  
Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service