0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Genbrugelige madposer

Vælg bæredygtige genbrugelige madposer fra Babadut.dk

Tag det miljøvenlige og bæredygtige valg med vores genanvendelige madposer. Vores smarte og praktiske madposer kan i princippet bruges til hvad som helst.
Det er kun fantasien som sætter grænsen. Men vores poser er selvfølgelig primært til opbevaring af mad - Til dit barns frugt, sandwich eller grøntsags hapsere. Eller til den smarte opbevaring i køleskab, fryser, taske og rygsæk.

Undgå mikroplast i miljøet med genbrugelige madposer

Vi har alle set de skræmmende billeder af mikroplasts indvirkning på miljøet. Når mikroplast skader miljøet, skader det os. Nu og i fremtiden. Det kan vi komme til livs, ved at begynde at tænke os om. For eksempel ved at anvende genbrugelige madposer.

Genbrugelige madposer - en praktisk løsning

Snackposer, genbrugelige madposer eller genanvendelige sandwichposer - kært barn har mange navne. Men de dækker alle over en praktisk løsning på opbevaring af mad. 

De genbrugelige madposer er ekstremt holdbare, fleksible og utroligt nemme at håndtere. 

Sømmene på poserne er forstærkede med en tæt lukning, som holder maden frisk. 

Du vil ligefrem opleve, at du reducerer mængden af madspild, fordi genanvendelige madposer er langt mere holdbare end almindelige engangsplastposer.

Holdbare genbrugelige madposer

Den langt større holdbarhed for genbrugelige madposer har mange fordele. Ikke mindst, når dit barn skal transportere sine snacks eller sandwich fra punkt A til B. Det er langt smartere end en sandwich, som har undsluppet plastikposen og som nu ligger i bunden af tasken. En genbrugelig madpose er et godt alternativ eller supplement til madkassen.

Multifunktionelle genbrugelige madposer

Vores pladsbesparende genbrugelige madposer har mange funktionsmuligheder. De tåler næsten enhver håndtering; på køl, i fryseren og i mikrobølgeovnen. 

Når du er færdig med at bruge dine madposer, kan de selvfølgelig rengøres ved en tur i opvaskemaskinen på øverste hylde. Smart og tidsbesparende.

Anskaf dig en serie af genbrugelige poser og anvend dem som madkasser, toilettasker - også på flyveturen. Som wetbags eller som en midlertidig skraldepose på din udflugt til stranden. 

Vores genbrugelige madposer kan genanvendes hundredvis af gange, så din tid med plastikposer er forbi. Valget er dit.

Fødevaregodkendte genbrugelige madposer

Alle vores genanvendelige madposer er fødevaregodkendt. Alle produkter er selvfølgelig uden Phthalater, BPA og BPS. Derudover er genanvendelige madposer et langt mere fleksibelt, holdbart og bæredygtigt materiale end engangsplastik.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service