OBS! Vi har netop skiftet webshopsystem, så der kan være små fejl og mangler. Vi arbejder på at finde, og løse dette så hurtigt som muligt. Tak for din forståelse.

0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Stofbleer

Stofbleer er et must, når du har en lille baby. De er perfekte til at svøbe baby ind i, men også til at placere over skulderen på mor eller far, når baby lige har spist. Babyer forbinder ofte stofbleer med tryghed, og den bløde kvalitet gør, at de små nyder at putte sig ind til dem. 

Her hos Babadut finder du et stort udvalg af stofbleer i høj kvalitet. Vores sortiment omfatter varianter med forskellige motiver fra forskellige mærker, så du har muligheden for at finde de stofbleer, du bedst kan lide.

Køb økologiske stofbleer hos Babadut

Det er en god idé med et lille lager af stofbleer i hjemmet. De bliver nemlig ofte brugt og udskiftet en del gange i løbet af en dag og er dermed også en frustrerende ting at løbe tør for med en lille baby. 

Du kan helt sikkert finde stofbleer, der falder i din smag her hos Babadut. I vores udvalg finder du blandt andet de økologiske stofbleer fra Gamcha, som hver især er designet med de fineste motiver. Udforsk det store sortiment, og husk at bestil en stor mængde stofbleer hjem, så du ikke risikerer at løbe tør. Du kan med fordel bestille her fra Babadut, hvor vi tilbyder dag-til-dag-levering.