0 varer i din kurv
Menu

Stofbleer

Stofbleer er et must, når du har en lille baby. De er perfekte til at svøbe baby ind i, men også til at placere over skulderen på mor eller far, når baby lige har spist. Babyer forbinder ofte stofbleer med tryghed, og den bløde kvalitet gør, at de små nyder at putte sig ind til dem. 

-30 %
-30 %
-30 %
-30 %
-30 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Her hos Babadut finder du et stort udvalg af stofbleer i høj kvalitet. Vores sortiment omfatter varianter med forskellige motiver fra forskellige mærker, så du har muligheden for at finde de stofbleer, du bedst kan lide.

Køb økologiske stofbleer hos Babadut

Det er en god idé med et lille lager af stofbleer i hjemmet. De bliver nemlig ofte brugt og udskiftet en del gange i løbet af en dag og er dermed også en frustrerende ting at løbe tør for med en lille baby. 

Du kan helt sikkert finde stofbleer, der falder i din smag her hos Babadut. I vores udvalg finder du blandt andet de økologiske stofbleer fra Gamcha, som hver især er designet med de fineste motiver. Udforsk det store sortiment, og husk at bestil en stor mængde stofbleer hjem, så du ikke risikerer at løbe tør. Du kan med fordel bestille her fra Babadut, hvor vi tilbyder dag-til-dag-levering.

Stofbleer er uundværlige

Stofbleer er et absolut must, når du har en lille baby. Vore flotte økologiske stofbleer fra Gamcha er et godt bud på en fornuftig løsning på rigtig mange situationer i dagligdagen.
Stofbleer kan anvendes alle steder. Til de små uheld i bilen eller i barnevognen. Til at skåne mors tøj, når den lille skal over skulderen - og selvfølgelig til den lille private hyggestund, når den lille bliver sulten imens I er på farten.

Vaskbare og slidstærke stofbleer

Stofbleerne fra Babadut.dk er utroligt slidstærke og tåler en tur i vaskemaskinen igen og igen. Selv en kogevask på 60 grader - Efter en god kogevask, så er dine stofbleer klar til anden runde. 

Vi anbefaler, at du har et lille lager af stofbleer i hjemmet. De bliver nemlig ofte brugt og udskiftet en del gange i løbet af en dag. Stofbleer er smarte at have lige ved hånden - alle steder.

Økologiske stofbleer

Her hos Babadut.dk finder du et stort udvalg af økologiske stofbleer i høj kvalitet. 

Vores brede sortiment af økologiske stofbleer giver dig en god mulighed for at finde præcis de stofbleer, du bedst kan lide. Tjek for eksempel vores varianter af økologiske stofbleer fra Pippi. De superbløde økologiske stofbleer er ideelle til små børns sarte hud.

Du kan også vælge vores flotte og lækre stofbleer fra Rätt Start, med de sødeste motiver af Mumitroldene. Se Lille My, Snorkfrøkenen og andre karakterer fra de kendte Mumi historier trykt på de lækre stofbleer.

Alle mærker er selvfølgelig Øko Tex-certificerede, hvilken er en garanti for, at produkterne er fri for sundhedsskadelige kemikalier. 

Et par tips til dine nye stofbleer

Læg dine nye stofbleer i koldt vand i 24 timer, det forbedrer bleernes sugeevne. 

Vores sortiment tilbyder desuden stofbleer i forskellige farver. Det var måske en idé, at du vælger farver efter funktion. Du sikrer et højere niveau af hygiejne og du risikerer ikke at mixe anvendelsen af de forskellige bleer uhensigtsmæssigt?

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service