0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Strandtelte

Soltelte med flere funktioner
Vores soltelte kan bruges som kravlegård eller aktivitetstæppe. Hjemme i stuen, i haven eller på stranden. Tag pop up teltet med under armen og fold det ud, når der er behov for en pause.
Som strandtelt kan det både levere skygge for solen og skærme for varme, vind og sandfygning. Når den lille skal lege, putte eller når det er tid til at skifte ble.

Mobile og praktiske strandtelte

Når solen bager er det super vigtigt at danne base på en sikker og skyggefuld måde. Med vores sortiment af skyggetelte, strandtelte eller legetæpper med overdækning kan du skåne den sarte hud på de små børn og babyer. 

Når den lille familie er på udflugt eller på farten, er der fri mulighed for at gøre et stop, når den lille har brug for en lur. Ude af solens direkte UV-stråler.

Vores legetæpper fra Babymoov med overdækning er en smart løsning, hvis dit strandtelt skal være både mobilt og praktisk. Alle kan slappe af i solen, på de præmisser der giver bedst mening.

Pop up strandtelte med UV-beskyttelse

Takket være det smarte pop up design kan vore strandtelte fra Babymoov nemt anvendes i haven, ved stranden eller bare på udflugt ud i det blå.

UV teltet fra Babymoov giver beskyttelse for solens stråler, svarende til faktor 50. Det vil sige, at dit barn er sikret uanset om det er formiddag eller når solen er på sit højeste. 

Det dejlige strandtelt danner base og er ideelt som hyggested eller hule med masser af plads til legetøj eller dyne.

En sikker plads i skyggen

Alle vores strandtelte foldes problemfrit sammen og medbringes som den ultimative sikre plads i skyggen. Solbeskyttelsen gælder naturligvis ikke kun, når solen brager ned fra en skyfri himmel. Det gælder i lige så høj grad, når der er overskyet. En sommerdag med skyer på himlen kan snyde de fleste - og ender let med røde skuldre.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service