0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Kreative sæt

Kreative sæt til kreative sjæle

Når legen er over dig og de musisk/kreative aktiviteter presser sig på - så er du kommet til det helt rette sted. Babaduts udvalg af kreative sæt til tidsfordriv og avanceret hygge er bredt og alsidigt. 

Se for eksempel vores seje udvalg fra SES Creative. Udfold dine kreative evner med bemalede dekorationssten. Lad dine børn skabe sjove, fjollede og billedskønne sten med motiver - der kan pynte på hylden eller gives væk som gaver til bedsteforældrene. Vi garanterer, at der er leg i timevis.

Skab dine egne dinosaur temapark på værelset

Med SES Creative kan du støbe dine egne dinosaurer, bemale dem og vælge at lave din helt egen dinosaur temapark. Dit kreative sæt indeholder selvfølgelig både støbeforme og maling til opgaverne. I sættet befinder du dig pludselig iblandt flere af de største og mest kendte dinosaurer; Triceratops, Stegosaurus og selvfølgelig Tyrannosaurus Rex. Både kød- og planteædere på børneværelset, der er 65 millioner år gamle - det bliver ikke mere spændende!

Kreative sæt - levende, udviklende leg og hobby

Med dit kreative sæt fra SES Creative kan du designe dine egne t-shirts eller kasketter med vores smarte textil tusser. Du kan også på egen hånd skabe dine egne krystaller! Anbring dine sten i krystalopløsningen, og se krystallerne vokse frem på magisk vis. Aktiviteter der lægger op til alsidige og stimulerende legeaktiviteter, som kan fortsætte i timevis - og som du kan vende tilbage til igen og igen.

Kreative sæt - hygge og kreativitet for alle pengene

Med Hama perler starter kreativiteten - med fuldt blus på fantasien. Hama perler giver udfordrende muligheder for at skabe dekorative, idérige og spændende konstruktioner eller præcis de motiver du ønsker. 

Drager, prinsesser, lyssværd, blomster og geometriske former er hvad der hurtigt kommer ud af en times leg med Hama perler. 

Drenge og piger elsker Hama perler - voksne og børn!

Tematiserede motiver med Hama perler

Nu kan du købe tematiserede gaveæsker med Hamaperler. Se for eksempel vores flotte og eventyrlige Frozen gaveæske inklusive perlesæt, perleplader og motivark. Er du vild med heste, rumraketter, gravemaskiner eller havfruer, kan du selvfølgelig også finde det i vores udvalg af tematiserede motiver til Hama perler.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service