0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Fodbold kageprint

Ronaldo eller Messi? Hvem hitter hjemme hos jer? Hvis i er rigtige fodboldfans må kagen da pyntes med et fedt fodbold sukkerprint. 

Fodbold kageprint

Nu kan du bide direkte af bolden eller i grønsværen - i vores fodbold- eller fodboldbane kageprint. Printeren er klar! 

Tjek lige den flotte 3D-effekt på vores fodbold kageprint. En sukkerprintet fodbold direkte på fødselsdagskagen må være enhver fødselars drøm. For den lille og store fodboldentusiast. Vi sælger selvfølgelig vores fodbold kageprint til både børn og voksne.

Arrangér din favorit afgørelse med små fodboldspillere på din grønne sukkerprintede fodboldbane. Placér dit Dreamteam eller idolerne fra Landsholdet. Der er masser af plads til Schmeichel, Messi, Sterling og Christian Eriksen. På lagkagen eller bradepandekagen. 

Kageprintet fodbold til alle anledninger

Man må gerne bage en kage til fødselsdagen - eller til den store EM-finale, til den lokale pokalfinale eller til den årlige gadefest. 

Det river alle trøjer af, at komme med den sejeste bradepandekage med en sukkerprintet fodbold på. Temaet og scenen er sat til høj stemning, jubel og fest.

Lad fantasien råde og bestem selv, hvordan fodboldkagen skal se ud. 

Bring fodboldfesten op på et nyt niveau

Vælge et motiv fra vores udvalg af færdigtrykte fodbold sukkerbilleder. Sukkerbilleder med fodboldbanen eller vores 3D fodbold kan bruges til mange anledninger, men alle for at bringe festen op på et nyt niveau. 

Vælg for eksempel at servere en kage til fødselsdagsfesten, pyntet med det vanvittigt flotte fodbold tema som kageprint. Overrask både festens midtpunkt og gæsterne ved det næste party med et flot fodboldbane kageprint med alle favoritterne på grønsværen. 

Fodbold kageprint - Glory glory Man United?

Vælger man at lave en fodboldturnering til festen, er den kageprintede lagkage med den flotte fodboldbane og fodbold den populære løsning. Hvis der skal kåres et vinderhold, kunne man ikke belønne sejren med en flottere pris. En fodboldkage printet og givet som sejrskage til vinderholdet? 

Printede fodbold sukkerbilleder

Du kan også vælge at lave en fest af et fodbold kagebord. Servér de flotteste fodbold kageprints på lagkager og bradepandekager.

Vores kageprints kommer i et rundt format, som du lægger direkte på den færdige lagkage eller bradepandekage. Efter ca. 20 minutter er kagerne med de flotte motiver klar til den store åbning. - Husk at bradepandekagen skal være afkølet, inden du lægger de flotte fodbold kageprint på.

Fodbold kageprint - sådan gør du

Vi har en bragende succes med vores flotte fodbold kageprints. Når du skal planlægge din fest, har du flere muligheder for at gengive de flotte fodbold sukkerbilleder. Fodbold kageprintet leveres som nævnt i et cirkelrundt format på 20 cm i diameter. Men det kan naturligvis sagtens anvendes på en firkantet bradepande også.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service